Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang

Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang | saye tinggal bersama mak bapa saye dan adik beradik saye di sebuah taman perumahan. Masa tuu saye masih sekolah. Walau pon masih sekolah tapii body saye memangg mengancam. Bentuk body saye yanng macam orang dewasa menarik minat ramai lelaki terutamanya peha dan dubur.

Masa tuu saye masih tidak matang sangat jadi tidak tahu sangat nafsu lelaki nii camne. Budak budak lagi la katakan. Sampai la satu hari tuu saye pergi la ke kedai beli kelapa parut.

Tengah tunggu akak mamak tuu parut kelapa, datang la sorang brader nii ingin beli rokok. jika saye tengok dia, die pon tangok aku. jika die tengok saye aku pon tengok dia.

----
Cerita melayu blue Kisah blue isteri sexy

Kitorang senyum. Lepas tuu die datang dan tegur aku. kitorang pon berkenalan. Namanya Santo. Kerja kat kilang elektronik sebagai technician. kitorang lama lama jadi couple. die selalu bawak saye keluar naik motor dia.

Apa yanng saye perasan jika saye bonceng motor die mesti ramai driver yanng tengok aku. Rupanya gaya saye naik motor tuu memangg daring habis. Melentik lebih lebih lagi kalau saye pakai kain uniform sekolah.

Memang nampak gebu la peha dngan dubur saye yanng montok nie. tapii Santo nii biasa biasa sahaja jika kitorang orang jumpa. Sampai la satu hari nii saye balik dari hari sukan sekolah.

Pakai t shirt dngan seluar track je. Santo ambik saye balik dari sekolah dan kitorang orang lepak kat taman tasik. Masa lepak lepak tuu Santo asyik tengok sahaja peha aku.

Pastu die asyik tenung sahaja kelengkang aku. Pastu lama lama die daah mula usap usap peha aku. Makin lama makin lain macam. saye tidak kisah sangat sbb saye pon suka.

Kisah Blue Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang

Lama lama Santo pegang cipap aku. die gosok gosok tangan die kat cipap saye sampai saye stim. saye memula tuu malu tapii stim punya pasal lama lama saye sendiri cum.

Saye peluk Santo sbb sedap sangat. Pastu saye tanya Santo kenapa suka tengok peha aku. Santo cakap sbb cantik dan seksi. saye tidak faham sbb takkan la pakai seluar track pon bolih kira seksi.

Saye pon tidak kisah sangat la. tapii lepas tuu saye sengaja ingin test Santo. kitorang jumpa lagi pada hari yanng lain dan saye sengaja pakai seluar tarck lagii. Sekali lagi Santo asyik tengok sahaja peha dan cipap aku.

Lepas tuu Santo asyik suruh saye jalan ke sana sini depan dia. Rupa rupanya die ingin tengok dubur aku. saye pon sengaja la mengada ngada la kat Santo supaya die gosok cipap saye lagi macam hari tuu sampai cum.

Santo macam faham. cipap saye pon digosok gosok tangan Santo sampai la saye terkangkang kangkang cum dlam seluar track aku. Basah kelengkang aku. Lepas tuu Santo mintak saye berdiri depan dia.

Pastu Santo menyangkung belakang aku. die pegang pegang dubur aku. Lepas tuu die cium dubur aku. Lepas tuu die sembam muka die kat dubur aku. saye dengar Santo sedut nafas kuat kuat.

Saye tunduk biar dubur lagi tonggek. Santo buka zip seluar. die tunjuk zakar nya. dah keras. die berdiri belakang aku. die lancap sambill tengok dubur aku. Lepas tuu die peluk saye dari belakang.

Santo letak zakar die kat celah dubur aku. die suruh saye tonggeng. Lepas tuu die geselkan zakar die kat celah dubur aku. jika saye toleh kat zakar die ada air jernih daah keluar dan basahkan seluar track aku.

Saye lentikkan lagi dubur aku. Santo tampar manja dubur saye berkali kali. Sedap jugak. Bergegar dubur saye dlam seluar track yanng sendat tu. Santo tekan zakar die pastu die mengerang sambill paut pinggang aku.

Saye pastu rasa zakar die bergerak gerak kat celah dubur aku. saye pon toleh. Terkejut saye jika tengok die daah terpancut sperma yanng putih dan pekat kat dubur aku.

Banyakk gila yanng berpalit atas seluar track aku. Santo tekan tekan lagi sampai la die puas. Lepas tuu ada satu lagi kejadian yanng menguatkan sangkaan saye bahawa seluar track buatkan lelaki stim.

Saye pergi la beli barang dapur kat satu pasaraya nih sbb mak saye suruh. Kat situ saye tengok ramai lelaki yanng asyik tengok dubur dan peha aku. Seluar track saye memangg macam biasalah sendat sarung dubur aku.

Dah tuu saye tidak pakai seluar dalam. lagi la licin sahaja dubur aku. Pastu masa saye balik saye jalan kaki sahaja sbb rumah saye dekat sahaja dngan pasaraya tu.

Masa saye balik saye tengok ada dua orang bangla yanng saye nampak dok asyik tengok saye kat pasaraya tadi ada tengah bertenggek kat bawah pokok tepi padang. saye kenal muka die orang sbb kat situ lampu jalan terang.

Masa saye jalan lintas die orang saye sedar die orang asyik tengok aku. Lepas tuu saye sedar die orang ikut aku. saye daah cuak jg takut kena rogol. Sampai sahaja kat lorong sebelah kedai kedai, daah tidak jauh la dari rumah aku, saye berenti jap dan toleh belakang.

Saye tengok dua orang mat bangla tuu ikut aku. Paling terkejut die orang daah keluarkan zakar die orang dan tengah melancap tengok aku. saye takut, saye lari takut kena rogol.

Tapii baru sahaja saye ingin lari die orang daah tahan aku. Sorang bangla berdiri depan saye sorang lagi kat belakang aku. die orang cakap die orang tidak ingin apa apakan saye hnya ingin tengok saja.

Jika saye tanya die orang ingin buat apa, die orang hnya cakap ingin melancap sahaja dan bagi saye duit lepas daah puas. saye pon ok sahaja la sbb die orang janji tidak sentuh aku.

Lepas tuu bangla tuu suruh saye berdiri dan die orang berdiri melancap kat belakang aku. saye toleh dan tengok die orang bernafsu betul melancap sambill tengok dubur aku. Lepas tuu saye rasa celah dubur saye kena sondol.

Jika saye toleh sorang bangla tuu tengah sondol dubur saye dngan zakar dia. Muka die daah berkerut kerut stim. Lepas tuu saye rasa sperma die memancut tembus seluar track saye yanng licin tuu sampai masuk ke celah dubur aku.

Banyakk juge yanng melekat kat seluar aku. Bangla tuu merengek macam budak budak kena sebat. Punyalah die stim. Lepas tuu yanng sorang lagi daah tidak bolih tahan. die daah stim sangat sbb tengok member die pancut kat celah dubur aku.

Die tolak member die ke tepi pastu die lancap dan die halakan zakar die kat dubur saye dan pastu saye tengok laju sahaja sperma die memancut melekat kat seluar track aku.

Die makin dekatkan zakar die sampailah die gosok gosok kepala zakar die yanng hitam tuu kat dubur aku. Panas dubur saye kena siram sperma bangla bangla tu. Lepas tuu bangla tuu bagi saye dua puluh ringgit, sorang sepuluh ringgit la.

Die tanya apa nama seluar yanng saye pakai tuu dlam bahasa melayu. saye pon cakaplah seluar track. die kata kalau bolih nanti jika jika selalu pakai seluar tuu sbb nanti die ingin bagi saye duit lagii.

Saye iyekan sahaja lah. Lepas tuu saye balik dngan dubur saye yanng hamis dngan bau sperma bangla. Satu lagi kejadian yanng saye memangg tidak terfikir. Masa tuu saye tingkatan 5.

Saye macam biasa pakai seluar track kat rumah. Masa tuu tinggal saye dngan adik lelaki saye kat rumah. die orang semua pergi jemputan kawin kat taman sebelah. saye tertidur siang lepas baring baring sambill tengok tv kat ruang tamu.

Tapii lepas lebih kurang setengah jam saye tertidur saye terjaga. saye sedar dlam keadaan masih baring mengiring kat atas karpet lantai depan tv. saye masuk bilik air dan buka seluar sbb ingin buang air.

Kisah Blue Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang Kisah Malay

Masa saye ingin sangkutkan seluar track saye kat penyangkut dlam bilik air tu, saye terperasan bahagian dubur seluar saye berbekas besar dan masih basah. jika saye cium sahaja saye serta merta tahu itu bau sperma lelaki.

Saye daah cuak semacam. Siapa pulak yanng berani pancut kat saye masa kat rumah. jika saye fikir fikir, yanng ada kat rumah masa tuu hnya saye dan adik saye je.

Jadi siapa lagii, ini sah kerja adik saye yanng tingkatan 3 tuh. tidak sangka pulak saye adik saye stim kat aku. Bahaya nih. tapii saye rasa macam syok pulak.

Jadi mula dari hari tuu saye buat buat tidak tahu apa yanng die daah buat kat aku. saye sengaja pakai seluar track kat rumah dan sasaran saye adalah ingin tengok sejauh mana adik saye stim kat aku.

Saye tengok die pasti tidak lepas peluang tengok dubur saye jika saye pakai seluar track dan berkain batik. tapii jika saye pakai seluar track, pasti die akan senyap senyap masuk bilik saye masa saye tidur dan melancap sampai memancut kat dubur aku.

Paling selekeh adalah seluar track saye yanng daah berlonggok kat dlam bakul basuhan menunggu ingin dicuci tuu pon menjadi mangsa. Pernah gak saye mengintai apa die buat dngan seluar track saye yanng saye nampak die ambil masa saye buat buat tidur siang.

Pelan pelan saye ngendap die kat dlam bilik air tengah melancap gunakan seluar track saye tu. Adik saye memangg kuat melancap. tidak ada satu pon seluar track saye yanng berada dlam bakul basuhan tuu terlepas dari menjadi mangsa lancapnya.

Pantang saye campak kejap dlam bakul basuhan, pasti hilang sekejap. jika daah ada balik, pasti berselaput dngan sperma nya yanng pekat, terutamanya kat area dubur. Perkara nii berlaku sampai sekarang dan kitorang semakin advance.

Saye kemudian clash dngan Santo. Entah kat mana silapnya kitorang berpisah akhirnya. Lepas tuu saye berkawan dngan Harfid. Member sekelas aku. kitorang orang couple sampai saye masuk kolej dan lepas tuu tidak contact lagi sampai sekarang.
Novel Erotik Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang

  • Sepanjang saye couple dngan dia, saye menjadi tempat die memancutkan sperma nya. Mulanya saye ingat die nii tidak selera sangat jika saye pakai seluar track. tapii saye silap, die bernafsu gila kalau saye pakai seluar track.
  • Memang confirm seluar track memangg menjadi perhatian dan membuatkan lelaki stim, lebih lebih lagi kalau orang yanng memakainya ber dubur bulat macam aku. Pertama kali die pancut kat saye adalah pada petang selepas habis exam spm last paper.
  • Kitorang orang dating kat taman permainan. kitorang orang duduk berdua dlam gelung. Kat situ kitorang orang bercium dan Harfid raba raba peha saye sampai ke kangkang aku. die mainkan cipap saye sampai saye stim.
  • Secara tidak langsung saye pegang zakar die dan keluarkan dari seluarnya. saye lancapkan zakar die dan die terpancut pancut kat tangan aku. Lepas tuu kitorang orang dating lagi dan yanng peliknya die minta saye pakai seluar track.
  • Die bawak kereta mak die dan bawak saye jalan jalan kat bandar. Lepas tuu kitorang orang parking kat taman tasik, tempat kenangan masa saye couple dngan Santo dulu. Kat situ Harfid peluk belakang tubuh aku.
  • Die tekan zakar die kat dubur aku. Lepas tuu die keluarkan zakar die dan peluk saye sambill gesel geselkan zakar die kat dubur saye yanng licin dngan seluar track tu.
  • Akhirnya die memancutkan sperma dia. Esoknya pulak kitorang orang dating lagi dan die lancap sambill tengok saye berdiri depan dia. die buat macam yanng mat mat bangla tuu buat kat saye dulu.
  • Akhirnya saye terpaksa akui bahawa saye akhirnya sdh tiada dara lagii. saye juge terpaksa akui bahawa saye menikmati persetubuhan yanng pada asalnya tidak kau relakan itu. Dara ku telah di ragut oleh adik kandung ku sendiri semasa saye cuti semester tahun lepas.

Adik saye juge sedanng cuti semester masa tu. Silap saye juga, akibat ingin sangat menunjukkan keseksian kepada adik saye yanng sememangnya saye daah tahu yanng die stim kat saye kalau pakai seluar track akhirnya mengundang musibah kepada ku.

Pada hari tuu famili saye sekali lagi pergi jemputan orang kawin. Musim cuti sekolah la katakan. Tinggal la saye dngan adik saye kat rumah. saye yanng tahu die pasti akan ambik kesempatan kalau saye tidur siang pon sengaja pakai seluar track yanng daah lama saye tidak pakai tersimpan kat dlam almari pakaian aku.

Memang bnyk stok seluar track saye sebenarnya. tapii saye bolih tidak perasan pulak yanng seluar track tuu daah koyak kat kelengkang. saye pon buat buat la tidur kat bilik dngan pintu bilik yanng sengaja saye buka luas, biar adik saye stim tengok dubur saye yanng sendat dan licin dlam seluar track.

Masa adik saye masuk bilik aku, saye buat buat tidur. Lepas tuu saye dngan die bernafas laju. Lepas tuu saye rasakan dubur saye kena usap pelan pelan. Usapan adik saye sungguh lembut, mungkiin die tidak ingin saye sedar rasanya.

Lepas tuu die raba sampailah ke kelengkang. Keadaan saye yanng tidur mengiring memudahkan die meraba cipap aku. tapii saye jadi pelik kenapa saye rasa lain macam sahaja sentuhan dia.

Teras macam kulit cipap saye kena direct kat kulit jari dia. saye masa tuu tidak terfikirlah yanng seluar tuu daah koyak. Jadi saye selamba sahaja lah biarkan sampai saye sendiri pon stim.

Saye siap bolih dengar bunyi air cipap saye yanng berdecit decit kena gesel jari dia. Lepas tuu adik saye tarik jari dia. saye dengar macam die tengah buat sesuatu.

Saye syak die tengah melancap tapii rupanya saye silap. Rupa rupanya die tengah buka seluar dia. saye tahu pon jika keadaan daah terlambat. saye biarkan sahaja di saat saye rasa cipap saye menyentuh sesuatu yanng hangat.

Saye ingatkan jarinya tapii sebaik saye terfikir takkan jarinya bolih sehangat tuu dan sebesar tu. Terus sahaja saye terfikir tidak mustahil itu adalah zakar dia. saye teragak agak ingin menghentikannya, sbb saye rasa segan pulak takut die kata saye selama nii berpura pura tidur.

Cerita Blue Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang

Jadi saye teruskan buat buat tidur walau pon dlam hati saye resahnya bukan main. Sebaik sahaja benda tuu saye rasa macam menerobos masuk dngan kuat dan laju sampai saye rasa pedih dan senak, barulah saye tahu bahawa memangg benar itu adalah zakar nya tapii yanng peliknya masa tuu saye rasa saye pakai seluar track, macam mana pulak die bolih masuk? Ada lubang ke? saye cepat cepat buat buat sedar dari tidur dan buat buat terkejut.

Adik saye cepat sahaja tutup mulut saye dngan tangan die sambill die terus hayun zakar die keluar masuk. saye yanng kepedihan tengok memangg betul saye pakai seluar track. Terus sahaja saye raba kelengkang aku.

Saye terpegang zakar die dan saye dapat rasa zakar die masuk ke cipap saye dari lubang yanng ada kat kelengkang aku. Time tuu lah saye mula rasa bangang yanng teramat sangat.

Macam mana la saye bolih tidak perasan seluar track tuu daah koyak kat kangkangnya. saye tolak adik saye tapii die daah tidak kira, die teruskan jolok cipap aku. saye marah die dlam kesakitan tuu tapii tidak jalan jugak.

Makin laju die hayun ada la. Adik saye peluk aku. die tiarapkan saye dan die naikkan dubur aku. saye lemah, memangg lemah. Tenaga pompuan saye memangg cukup lemah ingin dibandingkan dngan dia.

Saye akhirnya terpaksa menikmati kesedapan di setubuhi oleh adik kandung saye sendiri walau pon pada mulanya saye menolak dan menangis dlam kesakitan. Lama lama sakit daah tidak rasa, sedap adalah.

Hayunan zakar adik saye makin keras. Makin sedap saye rasa. Lepas tuu adik saye tarik keluar zakar die dan saye pon rasa sperma die memancut atas dubur saye yanng sendat dngan seluar track tu.

Sperma nya yanng hangat mencurah curah atas dubur aku. saye lemah membiarkan die membuat saye seperti pompuan pemuas nafsunya. Lepas tuu die tingalkan saye sorang sorang dlam bilik. saye menangis sampai tertidur.

Jika saye terjaga saye dapat rasa cipap saye dimasuki lagi zakar nya. jika saye tengok, die tengah sedap menghayun cipap saye dngan seluar track saye yanng daah dilorotkan ke lutut.

Seluruh dubur saye open tanpa ditutup apa apa. saye tengok dubur saye berbekas love bite. Nafsu saye semakin bangkit. Selama nii saye hnya dapat pegang dan lancapkan zakar lelaki tapii pada hari tuu saye daah jadi tidak waras.

Saye biarkan adik saye menyetubuhi aku. saye daah rasa sedapnya macam mana. Seks ringan ringan dan kebiasaan saye bermain dngan kemaluan lelaki membuatkan saye gagal mengawal nafsu ku sendiri.

Saye stim gila di jolok zakar adik ku. saye menonggeng tanpa disuruh, membiarkan adik saye menyontot cipap aku. Pedih memangg terasa sbb tidak biasa lagi tapii sedapnya mengatasi segalanya.

Saye khayal menerima kemasukan zakar nya yanng keluar masuk dngan keras dan jitu. Adik saye tanpa segan silu asyik cakap sedap, sedap dan sedap. die kata tidak sia sia die stim kat saye selama nie.

Die juge kata die yanng sengaja lubangkan seluar track saye semata mata ingin menantikan saatnya dan hari itu adalah saat yanng dinantikan selama ini rupa rupanya. Akhirnya saye tidak keruan.

Saye cum buat first time di jolok zakar lelaki. Selama nii saye hnya merasa cum digosok tangan lelaki. Lepas tuu adik saye cum kat celah dubur aku. die tekan zakar die sampai kepalanya masuk ke lubang dubur saye dan die perah sperma nya sepuas puasnya.

Saye dapat rasa sperma nya bertakung di mulut lubang dubur aku. Pedih jg sbb lubang dubur saye kecik. Start dari hari tuu pantang ada peluang pasti ingin main. bolih katakan hampir semua seluar track saye mesti terkoyak kat kelengkang.

Tapii lepas kitorang orang daah mula stay sama sama. Koyakkannya makin besar. sbb Kolej saye dan Universiti adik saye dlam satu town yanng sama, jadi kitorang orang menyewa dan tinggal sama sama.

Sejak tinggal sama sama tuu adik saye daah makin berani buat benda yanng makin tidak senonoh. Di rogolnya dubur aku. Macam ingin koyak lubang dubur saye masa die rogol dulu.

Saye sampai ingin jalan gi kuliah pon payah. Terkangkang rasanya. Malu je. tapii sbb daah hari hari kena dan saye pulak tidak daya ingin melawan akhirnya saye sendiri dapat rasa sedapnya.

Sama jg macam masa mula mula kena main kat rumah mak bapa saye dulu. Oleh sbb tulah koyak seluar track saye makin besar sbb jajahan zakar adik saye daah bukan setakat lubang cipap , kini die daah menakluki lubang dubur saye juga.

Walau pon kitorang orang ada bilik masing masing tapii itu setakat ingin mengaburi mata orang tua saye sahaja supaya die orang tidak ada ingin syak apa apa kalau die orang datang.

Tapii yanng sebenarnya kitorang orang hari hari tidur sekatil, mandi sama sama, makan sama sama, main daah tentulah sama sama. dah macam laki bini. saye pon tidak tahulah sampai jika kitorang orang akan terus macam nie.

Nak berjauhan sayang, tidak nampak muka sehari pon daah tidak keruan. Hari nii saye tidak pergi kuliah sbb ambik mc. tidak sedap badanlah. mgkin sbb daah dua tiga hari nii saye lenjan sahaja main tidak kira siang malam.

Pantang zakar die naik, pasti ingin terjun balik dlam lubang aku. Pagi tadi sebelum die pergi kuliah saye hisap zakar die sampai keluar semua sperma die masuk perut aku.

Telan la apa lagii. Sedap. dah seminggu nii die asyik mintak ingin pancut dlam cipap. saye cakaplah pancut dlam dubur sahaja kan senang. tapii die asyik mintak je. saye pon berbelah bagi ingin kasi ke tdk, takut mengandung la.

Read More..

----
Cerita melayu blue Kisah blue isteri sexy

Cerita Lucah Melayu Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang cerita lucah seks
Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom click, Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang kisah melayu seks, Tetek Seksi Kena Rogol Gangbang citer lucah