Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu

Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu | saye adalah sorang bapak dari 2 orang anak. Isteriku bekerja sebagai pengarah di sebuah syarikat swasta. Kehidupan rumah tanggaku harmoni dan bahagia, kehidupan seks saye dengann isteriku tiidak ada masalah sama sekali.

Kitorang memiliki sorang pembantu, Salmah namanya, berumur kurang lebih 22 tahun, belum kawin dan masih segar kerana kite dapatkan terus dari kampungnya. Wajahnya biasa saja, kulitnya bersih dan putih terawat, badannya kecil, dubur padat, tinggi kira kira 161 cm, tiidak gemuk tapi sangat ideal dengann bentuk badannya, payudara nya juge besar.

Cerita ini bermula ketika saye pulang dari kerja kira kira pukul 3 petang, jauh lebih cepat dari biasanya yg pukul 7 petang. Anak anakku biasanya pulang dengann ibunya pukul 6 petang, dari rumah neneknya.

Cite seronok Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu Kisah sex

----
Cerita melayu blue Cerita lucah blue pantat dara

Seperti biasanya, saye terus menukar seluarku dengann kain pelikat kegemaranku yg tipis tapi jarang, tanpa seluar dalam. Pada saat saye keluar bilik, nampak Salmah sdg menyiapkan minuman untukku, segelas besar teh limau ais.

Pada saat die memberikan padaku, tiba tiba die tersandung karpet di depan sofa di mana saye duduk smbil membaca paper, gelas terlempar ke tempatku, dan die tersembam tepat di pangkuanku, kepalanya mencium keras batang pelir saye yg hanye bersarung tipis.

Spontan saye mengaduh kesakitan dengann badan yg sudh basah kuyup tersiram teh limau ais, die bangun membersihkan gelas yg jatuh smbil memohon maaf tiidak henti hentinya. Mulanya saye marah, tetapii melihat wajahnya yg sayu saye jadi kasihan, smbil saye memegang batang pelir saye aku berkata, “Sudahlah tiidak apa apa, cuman benda jadi sengal”, smbil menunjuk ke batang pelir aku.

“Salmah bagaimana Pak?” tanyanya. saye berdiri hendak mengganti kain pelikat, menyahut smbil tegas, “Ini mesti diurut nih!”. “Ya, Pak nanti saye urut, tapi Salmah berkemas ini dulu Pak!” jawabnya.

Saye terus masuk bilik, perasaanku saat itu kaget bercampur senang, kerana mendengar jawaban pembantuku yg tiidak disangka sangka. tiidak lama kemudian die mengetuk pintu, “Pak, Mana Pak yg hrus Salmah urut”.

Saye langsung rebah dan membuka sarung tipisku, dengann batang pelir saye yg masih lembik. Salmah menghampiri tepi tempat tidur dan duduk. “Pak, ingin pakai apa Pak?” tanyanya. “Pakai tangan aja, tak bolehh panas!” jawabku.

Lalu die meraih batang pelir saye perlahan lahan, sekonyong konyong batang pelir saye bergerak tegang ketika die menggenggamnya. “Pak, kok jadi besar?” tanyanya kaget. “Wah itu bengkaknya mesti cepat cepat diurut. Gunakan air liurmu supaya tiidak kesat”, kataku sedikit tegang.

Dengann tenang wajahnya mendekati batang pelir aku, diambilnya ludah dari mulutnya dan mengelapkan di batang pelir aku. “Ah. kurang banyak”, bisikku bernafsu. Kemudian kuangkat pelir ku, sampai kepala pelir ku menyentuh bibirnya, “Masukkan sahaja ke mulutmu, tiidak susah ingin urut nanti, dan cepat hilang bengkak!”, perintahku seenaknya.

Perlahan die memasukkan batang pelir saye ke dlm mulutnya, kepalanya kutuntun naik turun, awalnya batang pelir saye kena giginya terus, tapi lama lama mungkiin die terbiasa dengann irama dan tusukanku.

Cite lucah Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu Novel berahi

Saye merasa nikmat sekali. “Akh. uh. uh. hah” Kulumannya semakin nikmat, ketika saye mau keluar saye bilang kepadanya, “Salmah nanti kalau saye keluar, jngn dimuntahkan ya, telan aja, sebab itu obat buat kesehatan, bagus sekali buat kamu”, bisikku.

“Hepp. ehm. hpp”, jawabnya smbil melirikku dan terus mengulum naik turun. Akhirnya kulepaskan semua sperma ku. “Akh. akh. akh. Salmah. Salmah. enakh” Pada saat saye menyemprotkan sperma ku, die diam tiidak bergerak, wajahnya meringis merasakan cairan asing membasahi kerongkongannya, hanye saye sahaja yg membimbing dan menahan kepalanya agar tetap tiidak melepas kulumannya.

Stlh saye lemas baru die melepaskan kulumannya, “Udah Pak? , apa masih sakit Pak?” tanyanya, dengann wajah yg merah, bibirnya yg basah memerah, dan sedikit berkeringat. saye tertegun memandang Salmah yg begittu menggairahkan saat itu, saye duduk menghampirinya, “Salmah kamu sakit ya, apa kamu mau tahu kalau kamu diurut juge kamu bolehh segar seperti bapa sekarang!” “tdk Pak, saye tiidak sakit, apa benar kalau diurut seperti tadi, bolehh jadi segar?” tanyanya semakin galak.

Novel seks Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu Cite sex

  • Saye hanye menjawab dengann anggukan dan smbil meraih mukanya kucium keningnya, lalu turun ke bibirnya yg basah dan merah, die tiidak meronta juge tiidak membalas. saye merasakan keringat dinginnya mulai keluar, ketika saye mulai membuka kancing bajunya satu persatu, sama sekali die tiidak berontak hingga tinggal panties dan bra saja.
  • Tiba tiba die berkata, “Pak, Salmah malu Pak, nanti kalo Ibu datang bagaimana Pak?” tanyanya takut. “lah. Ibu kan baru nanti pukul enam, sekarang baru pukul tiga, jadi kite masih bolehh segarkan badan”, jawabku penuh nafsu.
  • Lalu semua kubuka tanpa penutup, begittu juge aku, batang pelir saye sudh mulai berdiri lagi. die kurebahkan di tepi tempat tidur, lalu saye melutut di depan kemaluannya yg masih tertutup rapat, “Buka pelan pelan ya, tiidak apa apa , saye hnya mau urut indah kamu”, kataku meyakinkan, lalu die mulai membuka pangkal pahanya, putih, bersih dan sangat sedikit bulunya yg mengelilingi liang kewanitaannya, hampir botak.

Dengann ketidaksabaranku, saye langsung menjilat bibir luar pantat nya, tanpa henti saye jilat, sesekali saye sodokkan lidahku ke dalam, “Akh. Pak geli. akh. ohhfh” Klitorisnya basah membengkak, berwarna merah jambu.

Saye hisap, hanye kira kira 5 menit kulumat liang pantat nya, lalu die berteriak smbil menggeliat dan menjepit kepalaku dengann pahanya serta matanya terpejam. “Akh. akh. uah” teriakan panjang disertai mengalirnya cairan dari dlm liang pantat nya yg terus kujilati sampai bersih.

“Bagaimana Salmah, enak?” tanyaku nakal. die mengangguk smbil menggigit bibir, matanya basah kutahu die masih takut. “Nah sekarang, kalau kamu sudh tahu enak, kite coba lg ya, kamu nggak usah takut!”.

Citer seronok Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu Cite berahi

Kuhampiri bibirnya, kulumat, dan die mulai memberikan reaksi, kuraba payudara nya yg kecil, lalu kuhisap hisap puting susunya, die menggelinjang, lama kucumbui dia, hingga die merasa rileks dan mulai memberikan reaksi untukk membalas cumbuanku, batang pelir saye sudh tegang.

Kemudian kuraba liang pantat nya yg ternyata sudh berlendir dan basah, kesempatan ini tiidak kusia siakan, kutancapkan batang pelir saye ke dlm liang pantat nya, die berteriak kecil, “Aauu. sakit Pak!”.

Lalu dengann perlahan kutusukkan lagi, sempit memang, “Akhh. uuf sakit Pak”. Melihat wajahnya yg hanye meringis dengann bibir basah, kuteruskan tusukanku smbil berkata, “Ini tiidak lama sakitnya, nanti lebih enak dari yg tadi, sakitnya jngn dihiraukan sangat” tanpa menunggu reaksinya kutancapkan batang pelir aku, meskipun die meronta kesakitan, pada saat batang pelir saye terbenam di dlm liang surganya kulihat matanya berair (mungkin menangis) tapi saye sudh tiidak memikirkannya lagi, saye mulai mengayunkan semua nafsuku untukk si Salmah.

Cerpen blue Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu Cerpen berahi

Cuma sekitar 5 menit die tiidak memberikan reaksi, tetapii sesudah itu saye merasakan denyutan di dlm liang pantat nya, kehangatan cairan liang kewanitaannya dan erangan kecil dari bibirnya. saye tahu die akan mencapai climax , ketika die mulai menggoyangkan pantat nya, seolah membantu batang pelir saye memompa pantat nya.

Tak lama kemudian, tangannya merangkul erat leherku, kakinya menyepit pinggangku, pantat nya naik turun, matanya terpejam, bibirnya digigit smbil mengerang, “Pak. Pak terus. Pak. Salmah.. Salmah. dapet enakhh Pak. ahh” mendengar erangan seperti itu saye makin bernafsu, kupompa die lebih cepat dan.

“Salmah. akh. akh. akh” kusemprotkan semua maniku dlm liang pantat nya, smbil kupandangi wajahnya yg lemas. saye lemas, die pun lemas. “Salmah saye nikmat sekali, habis ini kamu mandi, terus bersihkan tempat tidur ini ya!”, suruhku di tengah kenikmatan yg kurasakan.

“Ya Pak”, jawabnya singkat smbil mengenakan pakaiannya kembali. Ketika die mau keluar kamar untukk mandi die berbalik dan bertanya, “Pak. kalo pulang siang gini telpon dulu ya Pak, biar Salmah bisa mandi dulu, terus bisa ngurutin bapa lagi”, lalu ia berlalu keluar kamar, saye masih tertegun dengann kata katanya tadi, smbil menoleh ke cadar yg terdapat kesan darah perawan Salmah.

Saat ini Salmah masih bekerja di rumahku, setiap dua hari menjelang period, saye pulang lebih awal untukk berhubungan dengann pembantuku, tetapii hampir setiap hari di pagi hari kurang lebih pukul 5, batang pelir saye selalu dikulumnya saat die mencuci di ruang cuci, pada saat itu isteriku dan anak anakku belum bangun.

Read More..

----
Cerita melayu blue Cerita blue bohsia cipap ketat

Cerita Lucah Melayu Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu cerita lucah seks
Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom click, Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu kisah melayu seks, Pelir Ku Diurut Mulut Pembantu citer lucah