Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar

Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar – Suami saye bekerja. uncle Jarnu lah jiran saye dan tempat saye meminta pertolongan disaat suami saye tiada di rumah. saye mempunyai wajah dan potongan badan yanng agak menarik, mgkin sebab itulah jugak saye sering menjadi mangsa gangguan seksual di tempat saye bekerja.

Daah bannyak tangan tangan nakal dipejabat saye yanng berjaya meramas payudara dan bontot saye. Tapi bila mengenangkan mereka semua rakan sekerja saye, jadi saye tidk panjangkan perkara tersebut. Ada jugak yanng lebih berani dngn mengajak saye melakukan hubungan seks dngn mereka, namun saye masih waras dan tidk akan membenarkan sesiapa jer kecuali suami saye yanng bolehh membenamkan nye kedalam pantat saye.

Namun begittu saye ada satu kelemahan iaitu mudah terangsang bila dirangsang dan mudah menyerah kalau terangsang. Nasib baik hanya suamiku jer yanng mengetahui kelemahan saye tersebut, kalau tidk telah tentu ramai buaya buaya darat kat pejabat yanng mahu mengambil kesempatan terhadap diri saye.

----
Cerita melayu blue Cerita lucah blue pantat dara

Suatu hari ketika suami saye yanng telah lebih seminggu bekerja out station, paip air dibilik mandi kitaorang telah mengalami kebocoran. saye terpaksa mengambil cuti kecemasan untk membetulkan kerosakan tersebut.

Saye telah menghantar anak anak saye kat pusat jagaan untk memudahkan kerja kerja membaik pulih paip tersebut. Malang nye pagi tuu tiada seorang plumber pun yanng berjaya dihubungi, oleh itu saye meminta tolong uncle Jarnu yanng kebetulan berada dirumah nye untk membaik pulih paip tersebut.

Uncle Jarnu yanng hanya berseluar pendek tidk berkeberatan untk menolong saye yanng terdesak ketika itu. Oleh krna kebocoran paip tersebut agak teruk saye turut sama membantu uncle Jarnu membaik pulih nye.

Akibat nye baju dan kain batik yanng saye pakai basah kuyup semua nye. Ketika itu barulah saye perasan saye terlupa pakai coli dan baju saye yanng bewarna putih dan nipis itu mendedahkan bentuk payudara saye yanng montok itu.

Telah terlambat untk saye menyalin baju saye yanng basah kuyup itu, mgkin uncle Jarnu telah melihat permandangan tersebut. mungkin sebab itulah jugak agak nye ketika saye membantu nye memegang batang paip tadi, uncle Jarnu mengabil kesempatan dngn menggesel gesel siku nye pada payudara saye.

Saye tak ambil kisah sangat tentang itu, janji paip yanng bocor dapat dibaiki. Ketika saye mengadap berhadapan dngn uncle Jarnu baru saye perasan seluar pendek uncle Jarnu agak tertonjol kedepan.

Kisah Melayu Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar

Apakah uncle Jarnu bernafsu dngn badan saye sehingga menyebabkan kote uncle menegang, ini cukup membahayakan diriku. Niffa tolong pegang batang paip ni, uncle ingin ketatkan bahagian atas tue, pinta uncle Jarnu menamatkan lamunan saye.

Tanpa bannyak soal saye terus memegang batang paip tersebut dlm keadaan membelakangi uncle Jarnu yanng sdang berusaha mengetatkan dan memasang semula paip shower. Uncle Jarnu merapatkan badan nye pada badan saye, sehingga saye dapat rasakan kote uncle yanng menegang itu menekan nekan alur bontot saye.

Smbil membetul kan paip tersebut, kote uncle Jarnu menujah nujah pada alur bontot menyebabkan saye kegelian dan terangsang nafsu saye. dalamm hati mula mengesyaki uncle Jarnu ingin menikmati badan saye, ramas payudara saye serta ingin melakukan hubungan seks dngn saye.

Gementar jugak hati ini memikirkan sekira nye perkara tersebut benar benar berlaku. Bagaimana lah nanti uncle Jarnu akan mengerjakan badan saye ini. Aha telah siap pun, mari kami test, kata uncle Jarnu lalu membuka paip shower tersebut.

Air shower tersebut memancut deras seperti biasa, saye mengelak dari kebasahan menyebabkan saye terlanggar badan uncle Jarnu yanng masih sasa itu dan hampir terjatuh. Uncle Jarnu memeluk saye kemas untk mengelakkan saye terjatuh sehingga saye dapat rasakan batang kote uncle tegang itu tepat menikam pantat saye yanng masih ditutupi dngn kain yanng saye pakai.

Saye cuba melepas kan diri dari pelukan uncle Jarnu, namun pelukan kemas nye menghalang saye berbuat demikian. Niffa, uncle telah tolong Niffa, kini giliran Niffa pula tolong sama uncle, kata uncle Jarnu yanng masih memeluk badan saye, seolah olah sepasang kekasih yanng bertahun lamanya tak bertemu.

Saye hanya mendiamkan diri sambill menutup payudara saye agar tidk bersentuh terus dngn badan uncle Jarnu, tetaapi begittu saye tidk dapat menghalang batang kote uncle yanng mengeras itu daripada menekan rapat pantat saye.

Telah 19 tahun uncle punya batang kote tidk menegang, bermacam ubat uncle telah cuba, tapi ini hari diaorang bolehh tegang bila tengok badan Niffa, uncle merayu sama Niffa bagilah peluang sama uncle untk rasa Niffa punya barang, telah lama uncle teringin ingin rasa pantat melayu, sebelum ini memanng kote uncle tak ingin tegang, apa bolehh buat, tapi ini hari diaorang bolehh tegang depan Niffa, entah bila pula nanti uncle dapat peluang macam ini, uncle sanggup bayar berapa Niffa nak, tapi bila uncle ingin pakai Niffa punya pantat bagi lah, rayu uncle Jarnu panjang lebar.

Dalamm keadaan serba salah itu dan masih lagi dlm pelukan uncle samu tanpa saye sedari beliau membawa saye perlahan lahan ke katil saye lalu menduduk kan saye ditepi kati tersebut.

Saye membiarkan jer uncle Jarnu meramas ramas lembut payudara saye yanng mula mengeras. Uncle, saye tidk buat perkara macam ni, saye nie isteri orang dan saye tidk ingin menduakan suami saye, rayu saye.

Ala Niffa ini rahsia kami berdua saja, uncle pun tak ingin merosakkan rumah tangga Niffa, tapi uncle merayu sama Niffa berilah peluang sekali jer pada uncle untk rasa Niffa punya pantat dan payudara, tolong la Niffa sekali ini saja, lepas nie uncle tak minta lagii, lama uncle berusaha untk memulihkan dan menegangkan kote uncle, kali ini diaorang bolehh tegang, memanng uncle akan menyesal kalau tidk dapat menggunakan peluang ini, lagi lagii dngn badan Niffa yanng memanng uncle idamkan selama ini, rayu uncle Jarnu panjang lebar.

Dalamm keadaan diri saye yanng masih buntu memikirkan perkara tersebut, uncle Jarnu telah berjaya menanggalkan baju saye yanng telah basah lencun itu mendedahkan payudara saye yanng montok serta bahagian atas badan saye yanng putih kuning itu.

Saye memegang tangan uncle Jarnu yanng berusaha melonggarkan ikatan kain batik yanng saye pakai. Tanpa berlengah lagi uncle Jarnu menyambar puting susu saye yanng telah mengeras sehinggakan badan saye terbaring di katil.

Uncle Jarnu menyonyot puting susuku sambill menjilat dan meramas keseluruhan payudara saye. saye mula kegelian krna perlakuan tersebut tidk pernah dilakukan oleh suami saye. Kebiasaan suamiku hanya meramas ramas payudara dan menggosok gosok pantat saye sehingga berair, selepas itu diaorang terus menindih dan menyetubuhi diri saye sehinggalah diaorang memancut air mani nye kedalam pantat saye.

Saye tak kisah sangat tentang hubungan seks krna telah menjadi tanggung jawab saye untk melayan suami saye yanng penting asalkan diaorang puas. Kini pertahanan diriku semakin goyah bila diasak oleh uncle Jarnu.

Saye terus dibuai nafsu yanng dimainkan oleh uncle Jarnu pada bahagian atas badan saye. Uncle mesti janji, sekali ini jer tau, akhir saye mengalah dngn uncle Jarnu. Uncle Jarnu tersenyum melihat diriku yanng telah menyerah, uncle janji tapi kali ini uncle ingin rasa Niffa punya pantat boleh, pinta uncle Jarnu lagii.

Saye mengangguk lemah, sayu dan sedih krna terpaksa menyerahkan kehormatan kepada lelaki yanng bukan suami saye. saye melepaskan tangan uncle Jarnu yanng berusaha untk melucutkan kain dan seluar dlm saye.

Kini saye berkeadaan telanjang bulat di hadapan lelaki yanng bukan suami saye. saye hanya memejam mata krna malu berkeadaan begittu dan pasrah dngn apa jer yanng akan dilakukan oleh uncle Jarnu terhadap badan saye.

Terhenjut henjut badan saye menahan hentakan kote uncle Jarnu kedalam pantat saye. walaupun pantat saye telah pun lencun tapi kehangatan batang kote uncle Jarnu tetap dirasai. Geselan kepala kote uncle yanng tidk bersunat itu pada dinding pantat saye tetap memberi kenikmatan membuatkan saye kegelian, tanpa saye sedar saye sendiri mengerang ngerang ketika uncle Jarnu menghenjut kote uncle kedalam pantat saye.

Hampir 20 minit uncle Jarnu menikmati badan saye, peluh jantan nye mula keluar, begittu juag dngn saye yanng mula kepenatan mengangkang untk nye dan menahan asakan kote uncle pada pantat saye.

Kini saye dapat rasakan uncle Jarnu mula menekan batang kote uncle sedalam dlm nye kedalam rongga pantat sehingga kepala kote uncle menyentuh pintu rahim saye yanng menyebabkan saye kesenakan menahan tekanan kote uncle mula mengembang dan berdenyut denyut menandakan diaorang akan mengeluarkan air mani nye, belum pun sempat saye menghalang uncle Jarnu daripada memancutkan air mani nye kedalam rahim saye, berdas das pancutan dan semburan hangat air mani nye membasahi rahim saye sehinggakan menimbulkan rasa sensasi yanng hebat pada badan saye pantat saye kembali mencengkam batang kote uncle Jarnu dan badan saye mengejang lagi lalu terasa air mani saye keluar lagi untk klimak saye yanng ketiga.

Saye terkulai lemah, begittu juag uncle Jarnu yanng masih terkulai kepenatan di atas badan saye. stlah pulih saye menolak badan uncle Jarnu dari badan saye lalu mengeluarkan batang kote uncle yanng masih terendam dlm pantat saye.

Saye bangkit ke bilik air lalu membersihkan sisa air mani uncle Jarnu yanng bertakung dlm rongga pantat saye. Uncle Jarnu mengucapkan berbanyak bannyak terima kasih kepada saye di atas kesudian saye memberi layan seks kepada nye tadi.

Menggunung pujian nye pada diriku di atas kenikmatan yanng diperolehi nye dari tubuhku. Uncle Jarnu mahu mengulanginya lagi sekira nye saye memberi peluang kepada nye lagii. Disebalik penyesalan di atas keterlanjuran saye tadi, ada rasa kepuasan yanng tak terhingga dlm badan saye hasil daripada penangan batang kote uncle India jiran saye tue.

Stlah dihitung hitung jadual haid saye , saye bernasib baik krna saye tidk subur ketika ini, diharapkan benih India yanng ditanam oleh uncle Jarnu ke dlm rahim saye tidk akan menghamilkan saye.

Menyedari kesilapan saye yanng telah mencurangi suami saye dngn membenarkan dan menyerah badan saye untk dinikmati oleh uncle Jarnu tempoh hari, akutelah memberi layanan istimewa kepada suami saye yanng baru pulang daripada outstation.

Malam itu jer kitaorang melakukan 3 kali persetubuhan dimana saye memainkan peranan aktif untk memuaskan nafsu seks suami saye. namun begittu saye menyedari hakikat nye walau sebanyak mana pun air mani suami saye di lepaskan kedalam rahim saye, ianya tak mampu untk menghamilkan diriku krna kandungan sperma suami saye yanng sedikit dan tidk subur yanng telah disahkan oleh doktor kesuburan.

Novel Malay Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar Cerita Seks

Sebab itu lah saye sukar untk mengandung secara normal, saye mengandungkan anak sulung kitaorang yanng telah pun berusia 5 tahun itu secara suntikan terus benih suami saye pada benih saye.

Nasib baiklah kecurangan saye tempoh hari tidk dapat dihidu oleh suami saye. Manakala perhubungan keluarga saye dngn keluarga uncle Jarnu macam biasa seolah olah tiada apa yanng berlaku antara kami.

Dua bulan selepas kejadian tersebut, saye terkejut disapa dari belakang oleh uncle Jarnu ketika saye sdang mengelamun melayani perasaan sendiri di beranda rumah saye. Hai Niffa termenung sahaja, tak sihat ke, tanya uncle Jarnu.

Oh uncle Jarnu, terkejut saye, sihat saje terkenang kisah lalu, jawab saye bersahaja. Mana suami dan anak tanya nye lagii. Mereka kat padang permainan sana jawab saye lagii. Dari tadi uncle tengok Niffa termenung saja, ingatkan tak sihat, manakan tahu mengandung lagi ke, ujar uncle Jarnu lagii.

Citer Malay Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar

Ala uncle, kalau saye sakit ke, tak sihat ke, mengandung ke bukan ada orang ingin ambil tahu ke, jawab saye dlm nada merajuk. Eh kalau Niffa mengandung uncle pun kena jaga Niffa jugak sebab uncle pun ada syer dlm perut Niffa tue, ujar uncle Jarnu sambill tergelak gatal.

Saye turut sama tergelak kecil, tak adalah uncle, benih yanng uncle tanam hari tuu tak menjadi, saye tak subur hari tue, jawab saye selamba. Ooo nasib baik lah ye, risau jugak uncle fikirkan perkara tue, maklum lah benda sedap uncle rasa rugi kalau uncle pancut luar, ujar uncle Jarnu lagii.

Sudahlah uncle perkara tuu daah lama terjadi ingin buat macam mana, saye memotong cakap uncle Jarnu bila melihat suami dan anak saye telah pulang. Hai uncle lama tak nampak, suami saye menyapa dari jauh.

Hai rizal, uncle memanng selalu ada, kamu tuu yanng jarang nampak, asyik sibuk dngn kerja saja, balas uncle Jarnu sambill bersalaman dngn suami saye. Terima kasihlah uncle krn sudi menjaga dan menolong keluarga saye, sepanjang ketiadaan saye, ujar suami saye lagii.

Saye hanya tersenyum mendengar mendengar pujian tersebut, suami saye tak tahu yanng uncle Jarnu telah berjaya menikmati dan menyetubuhi isteri nye ini. kitorang hidup berjiran biasalah, kenalah ambil tahu jg, jawab uncle Jarnu tersenyum.
Novel Seks Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar

  • Baginilah uncle sebenar nye minggu depan sekali lagi saye kena outstation kat sabah seminggu, macam biasalah ingin minta tolong uncle tengok tengok kan famili saye ni, ujar suami saye lagii.
  • Rizal jngan susah hati, famili rizal uncle anggap macam famili uncle jugak jawab uncle Jarnu. walaupun sedikit terkejut saye daah biasa dngn perkara macam tue, selalu ditinggalkan suami. Sehari sebelum suami saye berangkat ke sabah, diaorang telah menyetubuhi diriku sepuas puas nye, sampaikan dlm satu malam tue, kitaorang melakukan 3 kali hubungan seks.
  • Saye tak kisah memanng tugas saye sebagai seorang isteri untk memuaskan nafsu seks suami saye. Bila diaorang puas dngn layanan saye tak adalah diaorang ingin menggatal cari lain ketika outstation nanti.
  • Sepanjang ketiadaan suami saye, bolehh dikatakan setiap hari uncle Jarnu menjenguk kitaorang sekeluarga dan bertanya khabar dan keperluan kami. saye terharu jugak dngn sikap ambil tahu uncle Jarnu tersebut.
  • Rasa nye tak rugi tak rugi saye menyerahkan badan saye untk dinikmati oleh uncle Jarnu dulu. Sebelum kejadian tempoh hari uncle Jarnu tak lah serapat sekarang ini. Suatu petang sebaik jer pulang dari kerja, uncel Jarnu memberi tahu diaorang dan isteri nye akan bermalam dirumah anaknya di kepong, krna menantu nye akan melahirkan anak bila bila masa saja.
  • Namun begittu sekiranya saye memerlukan bantuan dan pertolongan nye saye bolehh menelefon atau sms kepada nye, diaorang akan pulang membantu. Kebetulan pula malam tuu hujan dan ribut di ikuti kilat sambung menyambung berlaku dngn hebatnya.
  • Saye dan anak saye berada dlm ketakutan dngn keadaan sedemikian. saye cuba menelfon dan sms suami saye tetaapi tiada balasan, tahu tahu jelah kerja di kawasan pendalaman sabah, mgkin tiada liputan signal disitu.
  • Selepas itu saye cuba menelefon dan sms uncle Jarnu menyatakan kitaorang dlm ketakutan krna hujan dan ribut yanng kuat sdang melanda. Uncle Jarnu membalas sms saye menyatakan diaorang kan pulang kerumah nye, lagi pun ada barang yanng perlu disimpan.
  • Stlah hampir 1 jam menunggu, anak saye telah pun terlena dlm ketakutan namun saye tidk dapat melelapkan mata krna risau dngn keadaan hujan dan ribut tersebut. saye tak mampu menangani sebarang kemungkinan secara berseorangan, oleh itu saye bertekad meminta tolong uncle Jarnu menemani kitaorang malam ini.

Cite Malay Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar

Saye tak kisah sekiranya uncle Jarnu ingin menikmati tubuhku lagi malam ini, asalkan kitaorang anak beranak berasa selamat. Ketika unce Jarnu menelefon saye mengatakan diaorang telah berada dirumah nye, keadaan hujan dan ribut masih belum reda.

Uncle seorang jer ke, tanya saye ketika menjawab panggilan uncle Jarnu. Ye la, untie masih disana, jawab uncle Jarnu. Kalau macam tue, uncle tidur disini jer lah, temankan kami, ujar saye lagii.

Kalau Niffa tak kisah, uncle no problem, jawab uncle Jarnu tertawa. Datanglah, saye tunggu ni, balas saye lagii. Malam itu saye sengaja memakai kaftan longgar tanpa coli dan seluar dlm krna saye tahu payudara dan pantat saye mgkin akan menjadi sasaran uncle Jarnu malam ini.

10 minit kemudian uncle Jarnu mengetuk pintu rumah saye, saye menyambut nye dngn penuh senyuman kehadiran uncle Jarnu yanng hanya memakai kain pelikat dan baju singlet. Sorrylah uncle, menyusahkan uncle saja, ucapan pertama saye ketika menyambut kedatangan nye.

Tak pe Niffa punya pasal, puncak gunung ke lembah ke uncle sanggup datang, jawab uncle Jarnu. Menantu daah bersalin ke, tanya saye lagii. Belum lagi tapi daah masuk labor room dahh, sana ramai yanng jaga die, sambung uncle Jarnu lagii.

Wah cantiklah Niffa malam ni, seksi pulak tue, puji uncle Jarnu sambill merenung tubuhku. Ala tak ada yanng seksi nye uncle, semua nye uncle daah tengok dan dapat rasa daah pun, jawab saye sedikit manja.

Uncle Jarnu tergelak kecil mendengar nye. Anak daah tidur ke tanya nye lagii. dahh, takut takut pun tertidur jg, ujar saye. Uncle ingin minum ke, nanti saye buatkan, ujar saye meneruskan bicara.

Tak payah susah susahlah Niffa, lagi pun uncle telah bannyak minum disana, ingin keluarkan lagi air adalah, lagipun malam malam begini uncle minum susu saja, ujar uncle Jarnu lagii.

Ala susu untk orang dewasa tak ada lah uncle, susu anak saye jer ada, ingin bagi susu saye pun tak ada anak kecil lagii, jawab saye dlm nada bergurau dan dikuti ketawa oleh uncle Jarnu.

Cerita Blue Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar

Kalau Niffa punya tak payah ada susu, uncle sanggup hisap, kalau ingin anak kecil kenalah bagi mulut satu lagi tuu minum susu uncle, balas uncle Jarnu jugak dlm nada bergurau.

Sorry la Niffa uncle bergurau, tak pe lah Niffa uncle tak kisah tak payah lah susah suah, lagi pun esok Niffa kerja, pergi lah tidur ujar uncle Jarnu lagii.

Tapi malam nie uncle tidur kat luar jer lah ye, bukan tak ingin bagi tidur kat dalam, anak saye ada kat dalam, takut nanti diaorang terjaga kan susah pulak nanti, ujar saye lagii.

Tak payah susah susah lah Niffa atas sofa nie pun uncle bolehh tidur, ujar nye lagii. Ala atas tilam nie selesa sikit, tadi uncle jugak cakap ingin keluarkan air uncle kan, tak pelah nanti saye temankan lah sampai air uncle habis keluar, uncle nie macam tak biasa dngn saye pulak, rungut saye.

Uncle Jarnu tergelak memahami kiasan saye, sebenar nye uncle memanng ingin terkencing dari tadi lagi tahan ni, jawab nye. saye turut sama tergelak, pergi jer kencing kat toilet tue, tapi jngan lupa basuh bersih bersih kote uncle tue, nanti Niffa tolong keluarkan air mani uncle pulak, ujar saye selamba.

Ooo yanng tuu uncle pastikan sentiasa bersih semata mata untk Niffa, tapi betul ke Niffa ingin bagi sama uncle lagi ni, tanya uncle Jarnu mahu kan kepastian. saye mengangguk tersenyum, susah payah uncle datang menemani kitaorang ni, biarlah malam nie saye tolong uncle pula melepaskan nafsu uncle dngn badan saye, ujar saye lagii.

Tapi uncle tak ada protection ni, kondom tak ada ni, ujar uncle Jarnu lagii. Uncle jugak cakap dulu kan, tak nikmat kalau pakai kondom, jadi malam nie tak payah pakai kondom, uncle nikmatilah puas puas badan saye malam ini, kalau uncle ingin saye hamil dngn benih uncle, pancut kat dlm saye tengah subur ni, kalau uncle tak ingin saye hamil, pancut kat luar saja, ujar saye lagi sambill melirik senyuman menggoda kearah uncle Jarnu.

Baiklah Niffa sayang, nie la yanng buat uncle sayang sangat kat Niffa ni, memanng uncle teringin sangat ingin kan Niffa mengandung denagn benih uncle ni, ujar uncle Jarnu tersengih.

Stlah menyiapkan tempat tidur untk uncle Jarnu saye berbaring di tilam tersebut menanti dan bersedia untk disetubuhi oleh uncle Jarnu. saye merelakan malam ini pantat saye disula oleh batang kote berkulup dan rahim saye dihangatkan dngn benih benih pakcik India ni.

Saye hanya tersenyum melihat uncle Jarnu yanng siap berbogel bila keluar dari tandas dngn batang kote uncle yanng hitam legam itu keras menegang dan bersedia untk memuaskan pantat saye yanng siap sedia basah ini.

Kalau dinilai dari segi fizikal uncle Jarnu ni, memanng hilang selera seks saye, namun mengenangkan saye pernah mengecapi kenikmatan bersetubuh yanng telah diberikan oleh uncle Jarnu, saye merelakan sekali lagi tubuhki dinikmati oleh uncle Jarnu demi untk mengecapi kepuasan bersama.

Citer Kongkek Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar

Saye membiarkan uncle Jarnu menelanjangi badan saye tanpa seurat benang dan merangsang nafsu saye yanng telah terangsang ini dngn meromeng tengkuk saye, meramas ramas payudara saye serta mengosok gosok lembut pantat dan kelentik saye.

Saye membalas pelukan uncle Jarnu dan meluaskan lagi kangkang saye disaat uncle Jarnu mula menggesel gesel kepala kote uncle pada alur pantat saye. saye mengerang menahan kegelian dan kesenakan disaat uncle Jarnu mula menekan kepala kote uncle yanng mula memasuki rongga pantat saye.

Disebabkan keadaan pantat saye yanng cukup terangsang dan berair memudahkan batang kote uncle Jarnu menerobos memasuki rongga pantat saye sehingga kedasar nye. Kini keseluruhan batang kote uncle tenggelam dlm lubang pantat saye sehingga saye rasakan bulu kemaluan uncle Jarnu rapat bertemu dngn bulu kemaluan saye.

Ukuran kote uncel Jarnu yanng besar dan panjang serta membengkok itu menyebabkan saye terpaksa menahan kesenakan dlm kenikmatan yanng terasa hingga kedalam rahim saye. namun begittu kegelian dan kehangatan serta kenikmatan yanng disalurkan oleh kote uncle Jarnu mengatasi segala nye.

Ternganga mulut saye sambill mengerang ngerang kenikmatan disaat uncle Jarnu mula menghenjut pantat saye, gerakan keluar masuk kote uncle dngn rentak perlahan dan laju itu menyebabkan saye telah klimaks beberapa kali dan setiap kali saye klimaks uncle Jarnu memberi peluang kepada saye untk menikmati sepenuh nye.

Namun begittu saye melihat uncle Jarnu masih steady menikmati badan saye walau pun peluh jantan mula keluar membasahi badan kami. kote uncle masih kuat meragut kenikmatan yanng disediakan oleh pantat saye tanpa ada tanda tanda untk memancutkan air mani nye.

Saye yanng telah kepenatan mengangkang itu perlu melakukan sesuatu untk mempercepatkan klimak uncle Jarnu agar persetubuhan ini dapat disudahkan. Disaat uncle Jarnu menhenjut kote uncle memasuki pantat saye, saye memeluk badan nye dan melingkarkan kaki saye pada pinggang nye dan pantat saye mengemut kote uncle sekuat mgkin sambill menggoyang goyang bontot saye.

Gerakan tersebut menyebabkan kote uncle Jarnu tertanam rapat di dasar pantat saye sehingga kepala kote uncle menyentuh rapat pintu rahim saye. saye menahan kesenakan akibat tusukan tersebut, tetaapi begittu saye terus berusaha agar uncle Jarnu memanncutkan air mani nye.

Setealh beberapa ketika melaku gerakan tersebut uncle Jarnu mula mengerang dan saye rasakan kepala kote uncle mula mengembang lalu melepaskan berdas das pancutan air mani nye kedalam rahim saye.

Stlah diarsakan tiada lagi air mani yanng keluar dari kote uncle Jarnu saye melepas lingkaran kaki saye pada pinggang nye dan terdampar kepenatan. Ketika uncle Jarnu memancut nye air mani nye saye jugak klimak ketika itu, sekira nye diteruskan persetubuhan ini sesungguh nye saye tak mampu lagi ingin klimak stlah saye rasakan lebih lima kali saye klimaks dikerjakan oleh kote uncle Jarnu.

Cite lucah kote Uncle Memenuhi Lubang pantat saye saye membiarkan uncle Jarnu terdampar atas badan saye dan kote uncle yanng masih rapat terendam dlm pantat saye. Kehangatan air mani uncle Jarnu yanng memenuhi rahim dan rongga pantat saye masih terasa.

Stlah tenaga kembali pulih saye menyuruh uncle Jarnu mencabut kote uncle dari pantat saye krna uku mahu kebilik air. saye hanya membersih bahagian luaran pantat saye jer dan membiarkan air mani uncle Jarnu bertakung dlm rongga pantat dan rahim saye krna saye bersedia untk hamil dngn benih tersebut.

Saye meminta tidur didalm bilik menemani anak saye, uncle Jarnu yanng masih kepenatan hanya mengangguk tersenyum kepuasan. teruk jugak pantat saye dikerjakan oleh uncle Jarnu tadi, lebih satu jam saye disetubuhi oleh nye, terasa sengal dan longar segala sendi saye krna penat mengangkang dan pedih terasa pantat saye menahan asakan kote uncle Jarnu yanng agak besar dan panjang itu.

Duan bulan kemudian saye mula terasa loya dan pening, saye ke klinik untk membuat ujian kehamilan dan keputusan memanng saye disahkan hamil yanng besar kemungkinan hasil daripada hubungan seks saye dngn uncle Jarnu.

Sepanjang tempoh kehamilan tersebut memanng uncle Jarnu menjaga keperluan dngn baik sekali. Disebabkan kesibukan tugasan kerja suami saye diaorang tidk menaruh syak wasangka terhadap kandungan tersebut. Lantaran kebaikan dan sikap ambil tahu uncel Jarnu terhadap diriku meyebabkan saye tidk kisah sekira nye uncle Jarnu mengambil kesempatan untk memuaskan nafsu nye dngn tubuhku.

Read More..

----
Cerita melayu blue Kisah blue sex bohsia pantat tembam

Cerita Lucah Melayu Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar cerita lucah seks
Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar, Cerita lucah malay Kisah blue melayu Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar cerita lucah best payudara kisah hot payudara kisah porn Payudara Isteri Diramas Jiran Kote besar 2018, cerita blue seks, jom click, Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar kisah melayu seks, Payudara Isteri Diramas Jiran Kote Besar citer lucah