Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai

Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai | ketika saya masih sekolah lagii saya sering memikirkan bagaimana urusan seks antara lelaki denngan wanita blh berlaku.

Tidakk pernah saya terfikirkan batang konek seorang lelaki blh mencecah masuk keseluruhannya ke dalamm lubang pantat seorang wanita. Pada prasangku cume sekadar bertemu dan bersentuhan saja, itu sdh dipanggil sebagai bersatu.

Citer Erotik Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai

Alangkah bahagianya jika terjadi urusan seks sedemikian. dan pastinya saya juge akan begituu kelak. Tetapi. siapakah gerangan yanng akan menjadi pasangan hidupku. Ah. dalamm alam persekolahan lagii saya lihat tubuh badanku adakah ianya akan menjadi idaman sesiapa kaum wanita yanng sukakannya.

----
Cerita melayu blue Kisah blue sex bohsia pantat tembam

Oh ya, adakah saya seorang anak jantan? Persoalan ini sering bermain di fikiranku, tetaapi tidakk berjawab. Malah saya tidakk pernah bertanyakan hal ini kepada rakan rakan sekolahku. Tapi, di sekolah ternyata ramai kenalan wanita yanng sama sama masih bersekolah.

Kadang kadang sempat saya perhatikan bentuk badan seseorang pelajar remaja yanng sdang naik badannya dan mula menampakkan bahagian bahagian yanng menjadi tarikanku lebih lebih lagii bahagian dadanya yanng dibaluti pakaian dalamnya.

Sesekali kelihatan lurah antara dua gunung yanng menegang dan amat menarik sekali. Ini ditambah pula denngan lenggang lengguk dubur yanng montok. Ianya bukan setakat di sekolah saja, malah terbawa bawa ke rumah tempat saya menumpang di rumah pakcikku di sebuah pekan kecil rumah rumah setinggan yanng rapat rapat dan ada yanng dibuat berbilik bilik bersebelahan denngan dinding papan.

Di setengah setengah bahagian dinding yanng usang itu cume ditampal denngan kertas kertas dinding dan tidakk dipedulikan oleh empunya bilik sewa ini. Selalu jer saya lewat tidur dan pada suatu malam sewaktu keadaan sekeliling enak dibuai mimpi indah, saya kedengaran helaian ketawa kecil, tetaapi semakin kerap bunyinya.

Pada mulanya saya tidakk pedulikan hal itu, sebab saya tumpukan fikiranku cume utk membaca buku buku pinjaman perpustakaan. Bunyi itu datangnya dari bilik sebelah dinding, betul betul sebelah bilik saya tidur.

Cerita Erotik Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai Cerita basah

Lebih kurang satu bulan yanng lalu bilik sebelah itu baru disewa oleh sepasang suami isteri yanng baru kawin dan berpindah ke situ. Tiba tiba kedengaran sesuatu yanng melucukan disusuli oleh helaian ketawa kedua dua insan tadi.

Oleh krna mahu tahu urusan cengkerama mereka saya cuba mencari cari lubang dinding bertentangan denngan bilik mereka. Nah kebetulan ada sebuah lubang agak cukup utk melepaskan intaian denngan sebelah mata memandang ke arah bilik sebelah.

Denngan perasaan yanng seram dan digagahi oleh perasaan mahu tahu, saya berdiri di atas sebuah kerusi bulat utk menyempurnakan penglihatan dari lubang di atas dinding itu. Wah, untung keadaan dalamm bilik sebelah ini diterangi oleh lampu tidur tetaapi tidaklah menghampakan saya sebab saya blh nampak jelas perlakuan mereka.
Novel Kongkek Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai

  • Apa yanng saya nampak, kdua mereka sdang bercumbu cumbuan. Si isteri sdh terpisah semua pakaiannya melainkan seluar dalamm saja. begituu juge si suami cume pakai kain sarung saja. saya lihat kemudian si suami cuba mencium peha isterinya, tetaapi isterinya geli dan terjadilah pergelutan disusuli denngan hilai ketawa kecil, tetaapi amat melucukan bagi mereka.
  • Perlakuan mereka berjalan sekian lama, dan akhirnya nampak seluar dalamm si isteri telah basah dan minta dibuka. Ini ditunaikan oleh si suami. Sah, saya dapat lihat pantat si isteri tadi, walau dalamm samar samar.

Hanye hitam keadaannya disebabkan oleh lebatnya bulu bulu yanng memagarinya. tidakk lama kemudian, cumbu cumbuan berlaku lagii smbil bunyi dengusan antara mereka, si suami pula menanggalkan kainnya. Rupa rupanya die tidakk memakai seluar dalam.

Nampaklah oleh ku batang konek nya yanng telah mengeras. Panjangnya lebih kurang sama. Mana blh tahan! Si isteri terus minta disegerakan. Selang beberapa ketika, si isteri ditelentangkan dan kedua dua kakinya diletakkan oleh si suami ke atas bahunya.

Novel Blue Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai

Saya dapat denngan jelas keadaan ini dan si suami terus meletakkan batang konek nya ke pantat isterinya. Perlahan lahan batang konek nya terus masuk ke pantat isterinya dan terus digoyang goyangkan badannya.

Si isteri pula memeluk erat suami yanng disayanginya dalamm keadaan mereka rapat dan tidakk rela dipisahkan. saya baru perasan, rupanya melakukan persetubuhan itu, semua bahagian batang lelaki blh masuk terus kesemuanya ke dalamm pantat wanita.

Inilah peluang pertama kali saya melihat keadaan persetubuhan yanng sebelum ini saya belum pernah melihatnya. saya ketika itu juge turut teransang dan tanpa disedari saya punya turut basah. Entah macam mana saya tidakk tahu, tiba tiba saya berdiri di atas kerusi bulat tadi denngan tidakk seimbang lalu jatuh ke lantai.

Saya jadi ketakutan dan terus mendiamkan diri buat seketika. sambill itu, saya cuba mendengar di bilik sebelah kalau kalau bunyi saya jatuh denngan kerusi tadi telah mengganggu mereka. Akhirnya saya matikan lampu dan terus rebahkan diri atas katil smbil berangan angan dan telinga saya masih mahu mendengarkan lagii bunyi bunyi perlakuan mereka.

Oh masih kedengaran keenakkan mereka. Entah jika masanya mereka selesai, saya pun tidakk tahu sebab telah senyap. Selepas itu barulah saya mengetahui kisah kisah seks tambahan pula sekarang dapat tumpang tonton cerita cerita seks melalui kawan kawanku.

Hai peluang pertama lihat live yanng membuat saya jadi ketakutan. Mana tahu satu masa nanti mereka bertanya, apa yanng berlaku menyebabkan kerusi jatuh pada tengah malam pekat tempoh hari?

Read More..

----
Cerita melayu blue Kisah kongkek malay seks

Cerita Lucah Melayu Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai cerita lucah seks
Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom click, Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai kisah melayu seks, Pantat Budak Sekolah Dijolok Beramai Ramai citer lucah