Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2

Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 | Isteri saye bolehh memilih Jelisa. die mengakui kepada saye tentang hubungannya dngn Jelisa yang telah lama berlangsung tanpa saye ketahui. saye cuba bangun untk menamparnya, namun gagal.

Yang terdaya saye melakukan ialah memarahinya. saye kesal krna isteri saye sebagai seorang Ustazah yang tentu nya die tahu akan hukum halal dan haram, sunnat dan fardhu serta sedar akan apa yang disuruh dan ditegah telah lupa diri serta turut sama hanyut ke lembah lesbian bersama Jelisa.

Ketika itu saye terbayang betapa meriahnya majlis perkahwinan kitorang berdua. Apakah majlis perkahwinan yang di restui oleh semua keluarga itu akan terjadi begini? Mana saye mahu letak muka? Aduh malu! Malu! Mengenangkan hidup yang begini, saye pun berfikir.

----
Cerita melayu blue Kisah kongkek malay seks

Saye mesti mencari jalan keluar. saye berusaha mengawal kemarahan sebab saye takut jiran dengar dan orang lain tahu. saye tak ingin gempar dan menjadikan bahan cerita. Terus terang, saye katakan, bahawa cinta saye masih luar biasa terhadap isteri aku.

Cerita sex Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 Cite ghairah

Apa lg anak anak saye pasti akan merasa sangat kehilangan, jika saye menceraikan ibu mereka. saye pasrahkan kepada tuhan semua masalah ini, lantaran saye tdk mampu mengatasinya sendiri. Biarlah waktu yang akan mengubah sikap dan tabiat isteri aku, sehingga die akan lebih mengerti akan tanggung jawabnya sebagai ibu rumah tangga.

Okeylah oleh krna terlalu sayang dan tdk ingin kehilangan isteri kesayangan, saye akhirnya terpaksa juga mengalah. Apa mahu buat! saye kemudiannya memberi syarat bahawa mereka berdua bolehh bermain tapi haruss melaporkan kepada saye dan jngn berlaku curang dngn lelaki lain.

Isteri saye kembali tersenyum lega dan kemudian die bangun serta berlalu menuju ke bilik mandi. Jelisa pula telah ke dapur untk menyediakan hidangan makanan tengah hari. setelah mandi dan siap berpakaian isteri saye segera mencapai beg tangan serta kunci keretanya dari atas meja soleknya.

Die kemudian memberitahu saye untk pergi membeli surat cuti sakit di klinik serta menjemput anak anak kitorang pulang dari rumah Makcik Bedah. Sejak dari itu, Jelisa lg tambah eksyen! Selalu saye terserempak Jelisa sedanng memeluk dan mencium isteri saye serta die menyusupkan tangannya ke dalam kain batik isteri saye yang sedanng menonton tv di atas sofa ketika di rumah. Cerita Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2

Saye juga pernah mengintai Jelisa dngn isteri saye bermain dngn cara anjing mengawan. Jelisa telah menjadi anjing jantan manakala isteri saye pula telah menjadi anjing betina. Jelisa yang berbogel kelihatan melekap rapat di belakang badan isteri saye yang juga berbogel dngn kain batik kemban berlonggok di pinggangnya dalam keadaan menonggeng jubur di atas katil.

Terhayun hayun payudara isteri saye serta die mengerangan dngn bernafsu sekali bila jari jari Jelisa sudahh menjolok dngn laju ke dalam jubur nya yang masih pejal itu. Isteri saye merelakan jer perbuatan Jelisa itu.

Bengkak aje hati! Pada hari sabtu malam minggu saye mengajak Jelisa untk tidur berhimpit himpit dngn kitorang di atas katil bertiga. Pada mulanya isteri saye enggan namun sesudah di pujuk oleh aku, akhirnya die menurut sahaja.

Pada tengah malam itu, saye pun bangun dan memeluk badan Jelisa erat erat. saye sengaja buat macam itu. Tak lama kemudian isteri saye terjaga dan die melihat saye sedanng bercumbu dngn Jelisa.

Namun die sambung balik tidurnya. Semasa saye mengusap Jelisa, saye lihat die tenang sahaja. Bila saye menanggalkan kain batik Jelisa, die pun masih tenang aje. Wah memangg sah isteri saye nii dua alam agaknya.

Amfibia ! Kemudian Jelisa memeluk badan saye serta tangannya meramas ramas batang butuh aku. Nampaknya die teransang dan akhirnya kitorang berdua sampai ke kemuncak. Mulai dari hari itu rumahtangga saye lg bertambah gila.

Kitorang sudahh melakukan seks bertiga pula. Orang barat pun kalah. Dan kini bilik tidur itu telah menjadi bilik tidur kitorang bertiga. yang saye tambah geram lagi, pernah beberapa kali saye di suruh tunggu sekejap, sebelum pintu bilik di buka.

Apa lg tentu mereka berdua tengah projek lah masa itu. Dan di dalam hati saye tertanya tanya mengapalah isteri saye tdk hamil hamil lagi, krna bila kitorang ada anak yang ketiga nanti, isteri saye tentu akan berubah dan rumah tangga kitorang pun akan turut juga berubah.

Hampir setahun kemudian Jelisa memberitahu kitorang yang die telah hamilkan anak aku. Malang sekali pada petang itu isteri saye telah memeluk Jelisa dalam keadaan amat seronok. Nampaknya walaupun Jelisa sudahh ada anak, isteri saye tetap tdk dapat mengikiskan perhatiannya terhadap Jelisa.

Cite seksi Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 Kisah ghairah

Saye terkejut apabila isteri saye telah memberitahu kepada saye yang die sanggup menemani Jelisa pulang ke kampungnya untk menyerahkan anak saye yang baru lahir itu kepada kedua orang tuanya untk di jaga.

Isteri saye juga sanggup menanggung segala perbelanjaan anak saye itu sehingga die meningkat dewasa kelak. Semasa isteri saye berada di kampung Jelisa, die telah berzina dngn anak lelaki Jelisa ketika tiada orang di rumah pada waktu itu. Kisah Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2.

Pada hari itu, Jelisa di awal pagi telah pergi menyerahkan anak kecilnya kerumah ibu saudaranya yang tinggal di kampung berdekatan untk di jaga. Kedua orang tuanya pula sibuk memetik hasil di kebun jagung mereka.

Pada pagi itu isteri saye sedanng meniarap di atas katil dalam keadaan berkemban kain batik sebelum pergi mandi, sambill berkhayal. Rupa rupanya pintu bilik tidur itu tdk berkunci malah ianya terbuka luas.

Anak lelaki Jelisa yang berusia 18 tahun dan baru mula ada keinginan syahwat itu telah mengintai dari luar bilik segala perbuatan isteri saye itu. Seketika kemudian, isteri saye terdengar suara anak Jelisa memanggil namanya.

Cerpen seksi Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 Kisah rogol

  • Pantas isteri saye mengalihkan pandangan ke arah pintu bilik. Berderau darah isteri saye melihatkan anak lelaki Jelisa sedanng berdiri di situ. Sebatang tubuh budak lelaki mentah yang berkulit hitam sedanng berbogel di situ.
  • Isteri saye berkeadaan serba terkejut. Pantas anak lelaki Jelisa bertindak untk meraih kesempatan terhadap kebingungan isteri saye itu. die terus menerpa ke arah isteri saye dan tangan isteri saye segera bertindak untk menyekat perbuatannya itu.
  • Ternyata anak lelaki Jelisa memangg berhasrat untk mencabul kehormatan isteri aku. tetaapi tangan anak lelaki Jelisa segera memantau pergerakan isteri aku. Akhirnya terpaksalah isteri saye berbaring sebegitu jer tanpa sebarang upaya untk mempamerkan tentangan.
  • Melihatkan keadaan isteri saye yang sudahh pasrah, maka die pun mula bertindak dngn rakus. die kemudian merentap kain batik kemban isteri saye serta melemparkanya ke atas lantai. Kini isteri saye telah berbogel di hadapan seorang budak lelaki berusia 18 tahun.

Anak lelaki Jelisa tdk melepaskan peluang ini terus je die meramas ramas tetek serta menghidu sasaran yang terdapat pada muka isteri aku, seperti hidung, pipi, dahi, dan bibir isteri aku.

Lama sungguh mulutnya melekap pada bibir isteri aku. Isteri saye menentang, namun setiap kali isteri saye menentang, hal itu menambah garang anak lelaki Jelisa. Akhirnya isteri saye sendiri bangkit berahinya, maka setiap gerakan yang di buat adik lelaki Jelisa di balas oleh isteri aku, dan die telah lupa bahawa yang ada dekatnya itu hnya seorang budak lelaki mentah.

Walaupun merasa dirinya di cabul, tapi jauh di sudut hatinya, menginginkannya. Seluruh jiwa raga isteri saye mulai kecundang terhadap tuntutan zina yang maha terkutuk itu. Tanpa segan silu mulutnya tak putus putus merengekkan bahasa nafsu.

Hitungan dosa dan penyesalan telah die humban jauh dari pertimbangannya. Isteri saye tdk lg dapat menghalang perbuatan jijik itu berlaku. Dan akhirnya isteri saye melakukannya dngn penuh rela dan kini die pula bertindak mengajar anak lelaki Jelisa.

Kisah nafsu Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 Cerita sex

Lantas isteri saye memaut anak lelaki Jelisa di dalam pelukannya untk berada di atas perutnya. Bila anak lelaki Jelisa sudahh berada betul betul di atas perutnya, isteri saye mengangkangkan kakinya luas luas untk senang anak lelaki Jelisa bertindak.

Isteri saye memegang serta meramas ramas dan memasukan butuh anak lelaki Jelisa yang tdk berapa besar, sesuai dngn usianya yang baru berusia 18 tahun itu ke dalam kemaluannya yang berbulu hitam lebat itu.

Isteri saye memaut jubur anak lelaki Jelisa dngn kedua belah tangannya dan kemudian menarik jubur budak mentah tersebut supaya melakukan tujahan ke dalam kemaluannya yang memberahikan itu. Kemuncak itu berakhir dngn anak lelaki Jelisa telah merasa suatu kepanasan serta terlalu geli dan die pantas mencabut butuh nya yang basah melekit dari kemaluan isteri aku.

Die jatuh tertelungkup di atas badan isteri saye dalam keadaan lesu. Kedua mereka terdampar kelesuan dngn saling berpelukan di atas katil pada pagi itu. Dan tiba tiba kedengaran suara Jelisa dan ketukan di pintu rumah.

Begittu pantas sekali isteri saye menolak anak lelaki Jelisa ketepi dan mengambil kainnya. Anak lelaki Jelisa mengambil jalan yang paling ringkas sekali dngn mencari jalan keluar dngn melompat keluar melalui tingkap bilik itu dngn berbogel.

Cerita berahi Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 Cite seronok

Sementara isteri saye pula dngn pantas mencapai kain batiknya serta terus die berkemban. Selepas mengemas ngemaskan rambutnya, isteri saye pun terus keluar dari bilik dan pergi membuka pintu rumah.

Isteri saye menyambut Jelisa dngn pelukan mesra seperti seorang isteri melayan suaminya. Jelisa pula membalasnya dngn ciuman mesra. Mereka berdua kemudian masuk ke dalam bilik dan kembali berseronok, seperti yang biasa mereka lakukan.

Jelisa kini terbaring keletihan di atas katil. die tak tahu apa yang pernah berlaku di dalam bilik itu antara isteri saye dngn anaknya. Isteri saye kemudian bangun dan menyarung kembali kain batik kembannya serta berlalu pergi ke bilik air untk mandi.

Hendak menyesal pun tiada gunanya. Isteri saye masih bolehh menarik nafas lega krna memikirkan keadaan anak lelaki Jelisa itu yang masih belum baligh, sudahh tentu tdk akan menaburkan benihnya.

Setahun kemudian, Jelisa memberitahu kitorang yang die enggan pulang ke negaranya apabila tempoh kontrak kerjanya telah hampir tamat. die kini telah berasa seronok untk melakukan hubungan seks gila itu bersama saye dan isteri aku.

Jelisa menjadi ketagihan selepas buat kali pertama die melakukan hubungan sejenis bersama rakannya semasa bekerja di Hong Kong. die kemudian telah menyebarkan wabak penyakit itu kepada isteri saye pula.

Maka isteri saye dngn Jelisa telah menjadi sepasang lesbian yang tdk siapa sangka. Jelisa kini berhasrat untk memohon menjadi warganegara Malaysia supaya die dapat bernikah dngn aku. saye kemudiannya bernikah dngn Jelisa sesudah die mendapat kerakyatan Malaysia serta mendapat keizinan daripada isteri aku.

Kitorang kini telah hidup bahagia bertiga dan masih tetap mengamalkan seks bertiga.

Read More..

----
Cerita melayu blue Kisah sex blue bini gian

Cerita Lucah Melayu Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 cerita lucah seks
Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom click, Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 kisah melayu seks, Isteri Bertudung Seks Ngan Lelaki Dan Awek #2 citer lucah