Cipap Ku Dijolok Batang Besar India

Cipap Ku Dijolok Batang Besar India | saye kenal dngan mamat india nii via internet nii gak la. kalau tak silap saye ini lah kali pertama saye kenal dngan mamat india nie.

Stlh beremail beberapa kali dan call saye banyaak kali gak. so dipendek kan cite dia ajak jumpa saye set sahaja dia kata dia ada kursus kat kl nii dia akan overnite kat Hotel so dekat sahaja dngan tempat saye tinggal.

Seperti yg dijanjikan dia soh saye datang kat bilik dia nombor dahh lupa saye nii kali pertama ingin main dngan mamat india lagii pun dia kata ini la kali pertama dia main dngan lelaki lembut macam saye nii so saye bawak la kawan untukk menyedapkan hati saye nie.

----
Cerita melayu blue Kisah blue awek jepun seksi

Saye takut gak. kot kot dia nii macam mamat estet saja. lepas sahaja saye parked kete saye kat depan hotel tu saye dngan kawan saye pun naik la hotel tu malu gak.

Kisah syok Cipap Ku Dijolok Batang Besar India Citer seks

Sebbab maklum la reception kat depan tu pandang semacam sahaja saye nii biasa la. dreesing lelaki sahaja sampai sahaja kat bilik dia saye bell dia terbuka sahaja pintu saye setengah pengsan dngan kawan saye tue.

Sebbab mamat nii bukan mamat estet jgn tak caya muka dia macam Shahrukh khan. dia pelawa saye masuk so hajat hati tak ingin introduce diri masa awal. sebbab takut gak tak hensem.

So saye ingin pass kat kawan saye sahaja tapi bila macam Anil Kapoor tu tak jadi la ingin nyamar so kawan saye lak saye tengok dahh lain macam planning asal ingin kasi kat die.

Tapi tak leh jadi. saye over shadow dia saye kenal kan diri saye so we all sembang jab. saye dahh kasi signal kat member saye tue. soh dia turun la.

Tunggu kat mana mana dia paham we all sambung cite. macam macam cite la ops. mamat nii dahh kawin dahh ada anak 2 tak kisah la kata hati saye janji saye bolehh atasi prestasi wife die.

Smbil sembang tu. tangan saye merayap gak. saye tahu. jantan nii kalau kitorang tak mula kan dulu. sah sah dia tak ingin nyer malu la konon. pirah. tapi bila dahh mula kang. Cerita lucah Cipap Ku Dijolok Batang Besar India.

Naik biru kitorang di buatnya dahh paham sangat dahh saye lak offer dia untukk massage. maklum ler dia naik bas. penat so saye soh dia buka baju dia ikut sahaja saye soh dia pakai towel dia ikut gak saye nii pakar gak la dlm urut mengurut nie.

Sebbab saye nii anak tukang urut dia kata saye pandai urut. ye la tu ingin bodek la tu smbil urut saye sembang la dngan dia die kata dia tak pernah puas dngan wife die.

Sebbab wife dia org kampung yg tak pandai main tak suka blowjob dia punya. kayu. ye la tue. banyaak la korang punye cite macam macam korang kondem wife korang.

Tapi dlm masa saye urut tue. saye sniff gak die. kot kot ada bau badan sah sirim dia nii pembersih saye rasa lega sikit tak ingin la saye bau kari ka minyak lenge ke sampai sahaja jari jari saye nii kat pinggang die.

Saye tarik sikit demi sikit towel tu dari paras pinggang sampai la dia terbogel. amboi. terbogel lagii sebenarnya sengajakan ingin tengok gak punggung kuali ker punggung periuk so saye rasa dia nii memangg bersih punye org.

Sebbab ada chop sirim gak. saye cari urat sembelit dan urat kentut dia nasib la tak kentut kalau kentut mau saye humban dia ikut tingkap tu tapi saye tengok punggung dia terkemut kemut la sebbab sedap sangat dapat urutan berbisa dari anak tukang urut.

Sengaja saye mainkan jari saye kat pangkal buah die. saye rasa kematu sahaja kat situ. keras la batang pelir dia tu saye urut urut kat pangkal batang pelir dia yg kat lobang punggung dia tu dia dahh berdesih dahh sah sah tegang dan keras batang pelir dia tu ini urut bukan sebarang urut tau.

Cerpen nafsu Cipap Ku Dijolok Batang Besar India Cerpen lucah

Ini urut untukk carik urat kasi keras dan kuat main sebbab saye ada belajar dari abah saya. saye carik lubang cincin dia dari belakang. abah saye kata lagii senang carik dari belakang saye rasa buah dia bergerak gerak dan macam ada angin.

Saye urut buah dia ada lendir tak elok untukk jantan macam u all yg suka melancap dan kuat main bila dahh rasa ok sikit saye soh dia telentang mak aih.

Telentang sahaja dia mata mak berpinar sekejab nyah. apa tak nya keras macam besi berurat panjang. beso. semua nya kira complete la bagi seorang jantan macam dia nii hati saye dahh dig dug saye tengok mata die.

Dia senyum sahaja kat saye dia ingat saye takut?. alang alang seluk batang. eh eh batang lak. terlatah lak. alang alang seluk pekasam. biar sampai lendir keluar. betui ka mak cakap nii nyah ah tak kisah la nyah mak pun.

Eh mak lak saye pun urut la perut dia saye rasa banyaak angin berbunyi perut dia sebbab angin lari pas tu saye pegi kat ari ari dia kat situ angin lagii kuat.

Novel berahi Cipap Ku Dijolok Batang Besar India Kisah seksi

  • Tapi tak ribut topan. akak malas dngan adik adik yg tak reti bahsa nie. lagii bertambah la keras batang mamat keling nii eh eh saye terperasan la. mamat nii rupanya dari spesis org islam gak.
  • Veryt the clean gitu sunat nyah mak suka! memangg cantik shape die. kepala tak la kembang semangkuk macam kepala king cobra tu selari dngan batang pelir dia yg panjang tu tekan tekan kat pangkal batang pelir dia tu urut ada isi sikit ingin kasi tang pangkal tu biar tak leh ingin lentur lentur.
  • Ada la petua dia sape sape ingin berurut dngan mak kena la sedia kan pengkerasnya. tak mahal rm 300 sahaja RM250 tu sebbab ingin beli baju. ingin melaram. saye tengok mata dia dahh tutup rapat dahh bila saye pegang batang pelir dia berdenyut denyut saye genggam kuat kuat.
  • Fuh memangg power giler mamat nii punye tak ada lembik lembik dahh ya la. kari la pulak. smbil main main kat kepala batang pelir dia tu tangan saye satu lagi. Kisah Berahi Cipap Ku Dijolok Batang Besar India.

Main kat puting dia sekejab kiri. sekejab kanan saye tengok dia macam ingin juling dahh bila saye buat macam tu steam giler die. lepas tu saye tengok mata dia macam mengharap saye kulum batang pelir die.

Saye paham sikit demi sikit saye main dngan lidah saye kat kepala batang pelir dia saye tengok kaki dia dahh terangkat dahh saye masuk kan batang pelir dia pelan pelan dlm mulut saya.

Ngeliat manja dia suara tertahan tahan apa tak nya. panas suam la kot lama gak saye berkeadaan begituu. smbil tu lidah saye main main kat kepala batang pelir dia masa terendam kat dlm mulut saye jari saye terus main kat puting dia die angkat kaki dia dlm keadaan lutut di atas dia kangkang kan kaki dia saye nii suka tengok org siok macam ingin mampus.

Saye pun apa lagii bawak lidah saye kat antara pangkal batang dan lubang punggung dia sebbab clean saye sanggup laa saye main main kat urat tue. apa lagi. terangkat punggung dia smbil mengerang sedap tengah tengah sedap tu hand phone saye berdering la.

Novel Malaysia Cipap Ku Dijolok Batang Besar India Cerita rogol

Sape la pulak kacau nii tak tau nombor sape saye angkat saye dengar kawan saye kat bawah dahh marah marah kat saye dahh dia kata “oi. mau bikin anak ker”.

Saye kata “give me 10 minit please” dia kata “kalau lambat saye balik naik teksi”. macam mana tuh? sape ingin jawab? ada idea? tolong jawab kan terus saye main mainkan lidah saye kat lubang punggung die.

Fuyoh lagii terangkat kaki die. mengerang macam lembu kena sembelih saye suka tengok mamat tu dlm keadaan macam tue. tak tentu hala. saye tau dia steam giler tue. lagii suka dan lagii kerap saye jolok lidah saye kat lubang punggung dia tu saye tau sangat dia memangg suka dan saye tau gak lelaki memangg suka kalau main lidah kat lubang punggung mereka tak caya bet rm 10.

Dan saye percaya. mamat nii tak lama nie. saye sure memangg akan pancut cepat nii betul tekaan saye smbil tangan saye melancap batang pelir dia smbil saye jilat punggung dia saye rasa dahh kembang semacam pelir dia tu macam air dahh ingin keluar dah.

Lagii laju saye buat tau tau dia angkat tinggi punggung die. sekali dngan kaki dia cruut crut dia klimak saye tengok muka dia berkerut tahan sedap. jgn tak caya.

Novel blue Cipap Ku Dijolok Batang Besar India Cerpen melayu

Air dia sampai kat muka die. dia terus melancap sendiri smbil mengerang. saye tau ini akibat urutan saye kat batang pelir dia tadi urat dahh betul banyaak sangat air dia saye perati sahaja gelagat die.

Tak kuasa mak nyah ingin tolong dia lapkan. sendiri sedap sendiri buat la lepas tu saye tengok dia len+++ macam org lari 30 km terdampar lesu dia tarik nafas dlm dalam.

Lepas tu dia lepas kan baru la dia bolehh becakap dngan saya. dia kata saye nii sah sah memangg tera dlm bidang urut dan main nie. ye ke nie?.

Tak penah dia capai klimak macam gini sedap dia angin dekat buah pelir dan perut dahh tak ada. memangg la sedap bila klimak jgn korang tak tau lepas tue.

Hand set saye bunyi lagii saye off terus. saye tau kawan saye dahh marah dahh tue. so saye cakap kat die. i got to go dia paham so dia ambil duit.

Pas tu dia kasi kat saya. dia kasi saye RM100 dia kata ini bukan sebbab khidmat sex. tapi khidmat urut saye kat die. saye paham. dan saye terima sahaja duit tu.

Dia kata. lain kali dia akan call saye kalau dia datang kl lagi. so saye pun angguk sahaja la saye bega bega sikit rambut dan baju saya. saye pun chiow puas hati saye bila saye dapat takluk jantan yg kata dia org tera.

Bolehh tahan sampai 45 minit ke atas la 1 jam la.

Read More..

----
Cerita melayu blue Kisah sex blue bini gian

Cerita Lucah Melayu Cipap Ku Dijolok Batang Besar India cerita lucah seks
Cipap Ku Dijolok Batang Besar India, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom click, Cipap Ku Dijolok Batang Besar India kisah melayu seks, Cipap Ku Dijolok Batang Besar India citer lucah