Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh

Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh | Umur saye 25 tahun dan yang payah sangat tuu saye nii lama sangat nak cum kalau kongkek, saye ingin cum terpaksa kosentrasi penuh. saye pernah kira time kongkek dgn sorang girl yang buat dgn saya, die cum 7 kali baru saye selesai.

Ini adalah cerita sex pengalaman sexual ku dgn bohsia umur 18 tahun. Masih sekolah wo. Kisah nii baru minggu lalu je terjadi dan masih segar dlm ingatan. Sebenarnya sebelum nii saye memanng daah biasa buat hubungan seks dgn teenager but kebanyakan yang berumur 20 ke atas.

Saye tak pernah mimpi nak buat dgn yang berumur 19 tahun. Gila? nak kena cekup? Statuary Rape! Tapi kali nii dgn tak saye sangka saye ter. juge akhirnya. Cerita nye begini, Oh ya.

----
Cerita melayu blue Kisah blue awek jepun seksi

Lupa saye nak bagi tau yang saye nii keja sendiri. Ada bisnes kecil kecilan. So hari tuu saye pegi ke bandar k untuk membeli stok. Jadual saye hari itu agak sibuk, kepala penuh dgn senarai barangan yang perlu saye beli.

Jadi saye sangat kelam kabut berkejar ke sana ke sini mengurus belian. Jarak Pekan tempat saye berniaga nii agak jauh sikit dari bandar k jadi saye pun mesti berkejar pulang.

Saye takut pula ketinggalan kenderaan. Kenderaan untuk ke Pekan tempat saye tdk ada jadual tertentu. Kebanyakan merupakan bas sapu belaka. Fuh nasib baik lah masih ada kenderaan waktu saye sampai kat perhentian bas.

Itu pun tinggal satu ja. So saye terus naik memandangkan tak ada lagie kenderaan lain. Time duduk tuu saye ternampak lah sorang bohsia berada kat belakang saya. Masa tuu tak ada apa apa perasaan pun.

Cite Lucah Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh

Saye buat donno je lah. Tak lama kemudian kemudian kenderaan pun mulai bergerak. jika kenderaan baru nak keluar dari kawasan bandar tiba tiba je enjin kenderaan berhenti. Wah. kenderaan rosak, habis lah.

Beberapa orang penumpang mengomel dgn kesalnya. saye tak tahu apa nak buat lagi! bohsia tuu pun turun dari kenderaan tersebut, saye tengok die relaks aje. “Aik. tak takut kah bohsia nii kalau tak dapat pulang?” tanya saye dala hati.

Beberapa orang penumpang yang sama sama menumpang kenderaan yang rosak tadi menahan teksi dan mengajak pulang ke bandar k. saye pun pegi lah. bohsia tuu pun mengekor sama, “Mungkin ada di antara member yang ajak nii keluarga dia” Ujar saye dlm hati.

Hari pun daah nak gelap. apa nak tunggu lagie kat situ. saye pesan je dgn drebar kenderaan yang rosak tuu supaya hantar barang barang yang saye beli ke rumah.

Tambang nye akan saye bayar kemudian. Nasib baik lah saye memanng kenal kat drebar tu. Mula mula kitaorang pegi cari makan kat sebuah restoran lepas tuu member yang lain rancang nak gi pub.

Heh. dia nii memanng kaki enjoy lah. saye cadang lah agar kitaorang berempat pakat cari teksi minta hantar pulang. dia setuju. jadi kitaorang tempah teksi dan mereka kata nak pi pub sekejap.

Bohsia tuu ikut aje. Baru lah saye tahu yang nama bohsia tuu m. Jadi teksi tuu yang kebetulan juge member setuju menunggu kitaorang kerna bayaran untuk menghantar kitaorang memanng mahal jugak.

Sehinggakan sanggup die bercekang mata. saye memanng tak minum lagi, kalau dulu saye memanng kuat minum jugak. Tapi lately, saye daah berhenti minum. Jadi jika dia ajak, saye menolak.

Tapi dia paksa jugak, kata mereka tak best lah cam nie, kalau saye tak nak minum pun ikut je lah lepak. saye pun setuju lah nak ikut tapi dgn syarat, mereka tak blh paksa saye minum minuman keras.

Kalau nak juge saye minum Cola je lah. Mereka kata okay. So saye pun ikut lah. Drebar teksi tuu pun ikut sama. ” Apa susah, kalau saye mabuk nanti ko drive lah teksi nie” kata nye sambiil tersengih.

Yang heran nye tu, bohsia tuu pun dia ajak sama. Bayangkan lah, bohsia bertudung masuk pub. Lucu pun ada gak, tapi saye diam je lah. Takut tersinggung pula perasaan nye nanti.

Jadi kitaorang pun order minuman. saye dgn cola saya, dia dgn cold beer die. Terkejut gak saye jika bohsia tuu pun minum sama. “Aik. apa daah jadi nie?” kata saye dlm hati.

Jika daah lama minum kat sana tu, ada sorang member tuu cuba nak campur cola saye dgn beer dia. So jika saye nampak je saye buat buat lah alasan nak ke toilet.

Pada hal saye terus cabut balik ke teksi. Sampai kat teksi saye layan tidur kerna jam daah menunjukkan pukul 12 tengah malam. Lebih kurang jam 1 pagi baru dia turun.

Saye tengok daah mabuk semua. Jadi kitaorang pun bersedia nak bertolak pulang. saye yang drive. Time nak jalan tuu bohsia tuu pun cakap, “kalau sampai rumah nii gerenti bapa tembak saye nie” Apa tak nye.

Daah lah balik larut malam, mabuk pulak tu. So dgn tension nye kitaorang relaks kat tepi jalan memikirkan bagaimana nak safe bohsia sorang nie. Memandangkan saye aje yang masih steady.

Dia minta lah buah fikiran saya. saye suruh lah salah sorang dari mereka bawa pulang aje ke rumah. dahh okay esok baru suruh die pulang. Tapi semua tak nak takut.

“baru korang tau” ujar saye dlm hati. Tapi problem nye sekarang bagaimana nak settle masaalah bohsia nie. saye berkeras nak paksa pulang jugak. Tiba tiba bohsia tuu kata ” Alah tinggal aje lah kat bandar k nie, sewa hotel cari pasangan masing masing, kan best!” Fuh senang nye die kata cam tu.

Saye suruh salah sorang dari mereka bertanggung jawab. Semua menolak. “Gila ker, nak kena tembak oleh die punya bapak?” ujar mereka masing masing. Sekali lagie bohsia tuu kata, “Alah tinggal aje lah kat bandar k nie, sewa hotel cari pasangan masing masing, kan best!” “Ish bohsia nii memanng nak kena sangat nie” kata saye dlm hati dgn geram.

Akhir nye kitaorang buat keputusan tak jadi pulang. Memandangkan tak ada sorang antara mereka nak mengeluarkan wang lagi, terpaksa lah saye pi sewa satu bilik untuk bohsia tu. Hm baik sangat hati saye hari tu.

Selepas saye hantar bohsia tuu ke bilik nye saye pun balik lah ke teksi. Wah semua dia daah tidur nyenyak. Mana ada tempat nak landing lagi. dlam keadaan ngantuk tuu terpaksa lah saye pi cari kedai kopi 24 jam.

Cari kopi panas. Entah macam mana pulak nak dijadikan cerita, badan saye rasa rimas sangat pasal tak dapat mandi. “Tak blh jadi nie, daah lah tak dapat tidur tak dapat mandi pula lagi” kata saye dlm hati.

Novel Nafsu berahi Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh Novel Lucah

Dlam perjalanan pulang dari kedai kopi tuu saye teringat pada bilik bohsia tu. Kunci ada dlm tangan saya. Apa salah nye kalau saye pi mandi sekejap. die pun daah tidur punya, mana sedar.

Maklum lah kan, mabuk! saye pun pi lah ke bilik bohsia tu. jika sampai kat pintu saye pun pasang telinga. Aik ada bunyi mengerang semacam saja. saye pun cepat cepat lah bukak pintu takut ada apa apa hal kat bohsia tu.

Jika terbuka je pintu, fuh. bohsia tuu tengah layan dvd yang dipasang oleh hotel tu. Rupa nye kalau larut malam dia bukak dvd blue lah kat hotel nie. Apa lagie bohsia tuu terus melompat mematikan tv dan menutup diri nye dgn selimut.

Waktu die melompat tadi saye nampak die cume pakai underwear ja. Nampak jelas breastnya tanpa bra, kecil lagie tapi tuu yang best tu. Automatik batang butuh besar saye kat bawah tuu terus terjaga.

Ish. nak kena bohsia nie. die pun tanya lah kenapa saye masuk. saye kata nak tumpang mandi kejap pasal badan saye rimas. die diam saja. saye buka baju dan seluar saya, pakai tuala.

Kemudian saye merapati dia. saye tanya, ” korang tengok apa tadi tu?” ” Tengok apa pulak” katanya. “Tu yang tadi korang tengok tu” kata saye lagie pura pura bertanya walau pun daah tahu.

Die diam saja. ” Jom kitaorang tengok bersama” ajak saya. “Ish. tak nak lah” jawab nye. “Bagi lah tengok, saye pasangkan ya” kata saye sambiil bergegas menuju ke tv.

” jngan lah” kata nye. “Hm apa nak dimalukan, biasa lah” pujuk saya. ” sudh lah. saye nak mandi nie” kata saye lalu berlalu ke kamar mandi. Tengah saye sdg mandi tuu saye dengar ada suara tv dihidupkan.
Cite Lucah Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh

  • Yes. mmg ada lah yang jadi mangsa malam nie. saye sengaja mandi lama lama untuk memberinya peluang menyaksikan adegan adegan yang pasti menghairahkan. Biar die tengok teori dulu, nanti baru saye bagi praktikal.
  • Agak agak adalah lebih 18 minit saye mandi. jika saye keluar die tak lompat tutup tv pun. “Mabuk lagie kah bohsia nie?” tanya saye dlm hati. Nampak macam alright saja.
  • Saye intai die dari pintu kamar mandi die relaks saja. saye tenung muka dia, die senyum. wah daah on daah bohsia nie. saye tak jadi pakai baju. saye terus rapat lalu duduk kat katil dia.
  • Die diam saja. saye buka semua kain yang ada di badan saye terus menyusup masuk dlm selimut yang dipakainya. pun die diam saja. Apalagi benda daah ada depan mata.
  • Saye dengar bunyi nafas die pun macam baru balik dari jogging. Tangan saye terus menjalar meneroka gunung kembarnya yang baru nak tumbuh tu. Fuh. putingnya daah keras sangat. saye cium bibir dia.
  • Alalala bau beer, apa nak buat. Bantai je lah. saye bagi french kiss, die terus melawan. Pandai pulak dia. sambil tuu tangan saye mengusap putingnya yang telah memanng keras.
  • Die mengerang perlahan. jika tangan saye daah puas meneroka gunung kembarnya. perlahan lahan tangan saye turun hingga ke cipap nye. Mak oii, daah banjir daah bohsia nie. saye jilat putingnya, saye gigit gigit perlahan.

Die mengerang. Kuat speaker bohsia nie. Tangan saye kat bawah bermain main kat kelentitnya. Terangkat angkat bontot nya kena alunan jari jari saya. saye tusuk masuk ke alur cipap nya yang memanng daah basah sekali.

Sekali die kemut, aduh kuatnya die buat. saye belum pernah rasa pompuan lain kemut sekuat tu. saye tusuk cipap nya berulangkali, nafasnya makin laju. Sampai satu ketika bontot nya terangkat tinggi.

Die mengeluh panjang. Rupanya die daah klimax. die bisik kat telinga saya, “Cepat lah. saye daah tak tahan lagie nie. oh” saye bangkit dan menguak pehanya dengar lebar perlahan lahan saye sorong masuk batang butuh besar saye ke dlm cipap nya.

Mukanya menyeringai seraya masuknya batang butuh besar saye ke dlm cipap nya. Fuh. ketatnya cipap bohsia nie. mmg daah tak perawan lagie tapi oh nikmatnya kemutan cipap dia. saye hentak batang butuh besar saye hingga santak ke pangkal.

Terputus nafas die menahan tujahan batang butuh besar saye tu. batang butuh besar saye tak lah panjang sangat 6 inci setengah aja tapi besar. kepalanya lagie besar. tak blh gengam dgn satu tangan.

Jadi saye pun henjut lah sorong tarik. mula mula perlahan. jubur bohsia tuu terangkat angkat mengikut rentak. sambil tuu mulut die berkeriau sama. Tah apa lah yang die cakap saye pun tak perduli lagi.

Cipap nye yang daah banjir besar tuu memudahkan pergerakan batang butuh besar saye dlm cipap nya. Kemutan cipap nya merupakan satu nikmat yang tak dapat diluahkan dgn kata kata.

Citer basah Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh

“oh. sedapnya sayang” katanya sambiil bontot nya meliuk lintuk. “Aah. ah saye tak tahan lagi” katanya lagi. Tangannya mencengkam bontot saye dgn kuat. kukunya mencakar cakar. Kemutannya pun makin kuat.

Tiba tiba ” Aah. oh. harg” teriaknya tanpa sedar! die klimax lagie buat kali kedua. Matanya terpejam menahan kesedapan yang amat sangat. Panjang klimax nya, lebih kurang satu minit badannya terkejang kejang menahan nikmat.

Saye sempat rasa cemas takut pengsan pulak bohsia nii nanti. Maka saye tak jadi untuk terus menggerakkan batang butuh besar saya, cume tekan aja sambiil menunggu. Tapi kemudian die membuka matanya dgn perlahan.

Kuyu. Senyuman bermain di bibirnya. “Ahh. sedapnya korang main” bisiknya lembut. batang butuh besar saye masih dlm cipap nya. jika saye gerakkan batang butuh besar saya, wajahnya mengeriut menahan nikmat.

Saye ulang lagie gerakan keluar masuk tuu cume makin lama makin tinggi kakinya saye angkat. Mulutnya mula meracau semula. ah. ah. sedap. Sedapnya. lagi. lagi. kuat! saye terus menujah batang butuh besar saye keluar masuk dgn gerakan yang makin laju.

Sesekali saye hentak agar bulu saye bertembung dgn bulu cipap nya, die akan menjerit lirih. Kali nii saye tak nak bagi chance die bernafas. jika bontot nya terangkat tinggi lagie menunjukkan yang die nak klimax , saye tambah sorong tarik lagie dgn lebih laju.

Die menjerit dgn kuat. cipap nya mengemut tanpa berhenti henti. Tapi gerakan batang butuh besar saye tetap laju. Kepalanya menggeleng geleng ke kiri ke kanan. “Ooh. ah. ah. harg” suara nye bagai tersangkut di kerongkong.

Die klimax lagie dan lagie dan lagi. saye daah tak perduli lagie dgn jeritannya yang histeria menyelam nikmat. Gerakan laju batang butuh besar saye tetap saye teruskan hingga pinggang saye tak tahan lagie pasal lenguh sangat.

Peluh yang keluar dari badan saye dan die membasahkan kuyup cadar katil. Air yang keluar dari cipap nya terus keluar dgn bnyk sekali. saye agak agak die daah cum hampir 7 kali dlm masa yang singkat berdasarkan dari gerakan bontot nya dan kemutan cipap nya yang sangat terasa.

Kemudian saye mula menumpukan perhatian nak bagi batang butuh besar saye cum, saye hentak bagi batang butuh besar saye menyelam habis. saye nikmati kemutan cipap ketat bohsia nii yang tak berhenti henti.

Perut die daah mengeras betul keke jgn menahan nikmat klimax nya yang agaknya tak tertanggung. Gerakan batang butuh besar saye mula saye perlahankan, saye mahu benar benar menikmati gerakan dan kebasahan cipap nya.

Lagie pun saye kena lah bagi reda keke jgn badannya tuu dgn perlahan, kalau tak mati bohsia nii nanti. dgn perlahan kenikmatan gerakan cipap nya mulai memberi kesan pada diri saya.

Kesedapan yang tak terhingga mula menyapa. Gerakan batang butuh besar saye mula laju, badan bohsia tuu mula mengeras lagi. Suara nye mengeluh mulai kuat semula. Pada saat kenikmatan itu tak tertahan lagi, saye dgn cepat hendak mencabut batang butuh besar saye dari cipap nya tapi die lebih cepat memaut pinggang saya.

Kaki dan tangannya memeluk dgn erat. Matanya memandang ke mata saya. kerna tak dapat mencabut batang butuh besar saye tuu maka termuntah lah cairan hangat dari batang butuh besar saye ke dlm ruang cipap nya yang menanti.

“Aah. sedapnya” jeritnya sambiil tangan dan kakinya mengunci pinggang saya. Lama kitaorang melekat begituu , adalah lebih kurang 2 minit. jika die melepaskan pelukannya die terus menghempaskan dirinya ke katil dgn satu helaan nafas yang panjang.

Dgn perlahan tangan saye mengurut urut lembut perut dan pinggangnya bagi membantu meredakan keke jgn yang pasti masih terasa bahana permainan cinta kitaorang tadi. saye sempat nak marah kerna die menahan saye dari manarik keluar batang butuh besar saye tadi.

Tapi saye tengok die terus tertidur keletihan. Jadi saye pun tak sampai hati lah nak kejutkan dia. saye terus baring di sisinya dan perlahan lahan tenggelam sama ke alam mimpi.

Besok paginya jika saye bangun tidur die sdg mandi. jika die keluar saye terus tanya lah “Kenapa korang tahan saye tak bagi pancut kat luar semalam?” ” Alah. relaks lah. tengok lah dlm handbeg saye tu, saye makan pil lah. Sekarang nii kan alaf baru, semuanya serba canggih” katanya menjawab pertanyaan saya.

Saye diam je sambiil mengaru garu kepala. “Hebatnya korang. mati saye korang buat” katanya sambiil tersenyum. “mahu lagi?” tanya saye tersengih. “Fuh. cukup lah hari nie, tapi lain kali kitaorang buat lagie ya” ujarnya seolah membawa saye berjanji.

“Tengok lah, kalau bas rosak lagi” jawab saye sambiil tersenyum mengejek. die membuka tuala basah yang membalut tubuhnya dan melontar ke arah saye sambiil tersenyum geram. kite pulang ke pekan kitaorang berasingan seolah tak ada apa apa yang terjadi.

Sesekali jika saye terserempak dengannya waktu die balik dari sekolah, die tersenyum penuh erti. Tapi line tak clear lagie bah. Nanti lah kalau ada masa saye kerjakan lagie dia.

Eheheheheh! Bagi mana mana bohsia bertudung yang rasa mereka daah cukup pengalaman tu,. Maybe korang are wrong. korang tak akan tahu apa yang korang belum rasa.

Read More..

----
Cerita melayu blue Kisah kongkek malay seks

Cerita Lucah Melayu Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh cerita lucah seks
Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh, Cerita lucah malay 2018, cerita blue seks, jom click, Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh kisah melayu seks, Cipap Bohsia Bertudung Dijolok Butuh citer lucah